3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

A Mátrának is jó lehet a Magyar Turizmus Kártya

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.03.31. vasárnap
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Magyar Turizmus Kártya rendszeréhez csatlakozva tovább erősödhet a Mátra turizmusa. A Hungarycard projekt a már bevezetett Mátra Kártyával párhuzamosan is működhet.

   

  A Hungarycard kártyából évente több mint 20 ezer darabot vásárolnak. Legalább ennyi Hungarycard tulajdonos potenciális ügyfele lehet a mátrai idegenforgalomban szereplő vállalkozásoknak. A baj csak az, hogy a Magyar Turizmus Kártya által kínált számtalan hazai kedvezménycsomagból a Mátra eddig kimaradt. Ezen próbálna most meg segíteni a Gyöngyös-Mátra TDM, mely egyeztetésre hívta meg a kártyakibocsátó cég ügyvezetőjét.

  Gál Gábor a mátrai turizmus fejlesztésében érdekelt vállalkozóknak tartott előadásában elmondta: a Mátra a fővároshoz való közelsége és jó megközelíthetősége miatt is jó alternatívája lehet a miskolci, Fertő-tavi vagy éppen balatoni kínálatoknak. A vállalkozásoknak csupán a kedvezményeket kell biztosítani a kártyahasználók részére, cserébe ingyenes marketinget kapnak.

  Benkő Béla, a TDM menedzsere szerint a Magyar Turizmus Kártya párhuzamosan működhet a már eddig is létező Mátra Kártyával, azt a vállalkozásoknak kell felmérniük, hogy kifizetődő-e a helyi kártya fenntartása, vagy teljesen a nagyobb, több kedvezményt kínáló kártyarendszerhez kívánnak-e csatlakozni.


  Közösségi funkciók