3 °C

 
 
7/2021.(II.19.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 19-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

4/2021. (II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

3/2021.(I.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 29-én rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATÁRÓL SZÓLÓ 33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

2/2021.(I.22.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 22-én rendeletet alkotott AZ EGÉSZSÉGÜGYI ALAPELLÁTÁS KÖRZETEIRŐL szóló 39/2016.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Tájékoztató az állatvédelmi hatósági jogkörök gyakorlásáról

Tájékoztatom a lakosságot, hogy a földművelésügyi hatósági és igazgatási feladatokat ellátó szervek kijelöléséről szóló 383/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet alapján az állatvédelmi törvényben foglaltak tekintetében a NÉBIH, az élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi hatáskörben eljáró Pest Megyei Kormányhivatal, Megyei Kormányhivatal, a Járási Hivatal, valamint a települési jegyző a kijelölt állatvédelmi hatóság.

Bővebben


Az Év befektetője a Procter& Gamble

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.03.20. szerda
 
Utoljára módosítva: 2013-03-20 10:26
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Szépművészeti Múzeumban megtartott gála keretében a kiemelkedő befektetői teljesítményt nyújtó cégeket díjazta a Nemzeti Külgazdasági Hivatal.

   

  Az immáron második alkalommal megítélt Év befektetője díj célja elismerni azon befektetőket, amelyek beruházásukkal legnagyobb mértékben járultak hozzá a magyar gazdaság fejlődéséhez, a foglalkoztatottság növeléséhez.

  A díjakat Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Dobos Erzsébet, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) elnöke adta át. Varga Mihály kiemelte, hogy a befektetőkkel való együttműködés során is a nyitott párbeszédre, a kiszámíthatóságon alapuló hosszú távú partneri viszonyra törekszik a gazdasági kormányzat.

  Dobos Erzsébet, a HITA elnöke beszédében hangsúlyozta, hogy minden egyes befektetés önmagán túlmutató jelentőséggel bír, erősíti Magyarország és a magyar gazdaság iránti bizalmat. Mint fogalmazott: a létesítmények csak látszólag épülnek beton alapokra, az igazi fundamentumuk a bizalom, a sikeres együttműködésbe vetett hit.

  A díjazottak:

  „Az év legnagyobb volumenű zöldmezős beruházása”- Procter and Gamble
  „Az év legnagyobb volumenű bővítése”- Ibiden
  „Az év legtöbb munkahelyet teremtő vállalata”- Bridgestone
  „Az év legnagyobb regionális központját létrehozó vállalata”- Systemax
  „Az év legnagyobb mértékben bővülő regionális szolgáltató központja” - Avis Budget Group BSC
  „K+F együttműködésért”- AUDI Hungaria Motor Kft.
  „Az év legjobb ipari parkja” – Pécs Déli Ipari Park
  „Az év magyar beszállítója” – Csaba Metál Zrt.

  Az év legnagyobb volumenű zöldmezős beruházása díjat a Procter and Gamble vehette át a Gyöngyösön megvalósuló, közel 85 millió USD értékű és 150 új munkahelyet biztosító beruházásának köszönhetően. A 175 éves múltra visszatekintő, napi fogyasztási cikkeket forgalmazó Procter & Gamble a Fortune 500-as listán az iparban első helyen rangsorolt vállalata (2012). Az amerikai központú nemzetközi vállalat 1991 óta van jelen Magyarországon, és olyan vezető márkákat forgalmaz, mint a PampersŸ, az ArielŸ vagy a Head&ShouldersŸ. A gyöngyösi Pampers gyár a P&G második termelőegysége Magyarországon. A vállalat tulajdonában lévő Hyginett Kft. Csömörön található gyára a P&G második legnagyobb női higiénés termékeket gyártó egysége a világon, jelenleg több mint 800 főt foglalkoztat.


  Közösségi funkciók