3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenGyakorlógránát egy negyedikesnél - kiürítették az iskolát

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.03.01. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Egy negyedikes diák vitt be a gyöngyöshalászi általános iskolába egy gyakorlógránátot.

   
   
  A diákok délelőtt tizenegy óra körül visszatérhettek az iskolába
  Fotó: Suha Péter

  Egy negyedik osztályos fiú vitt be egy kézigránátnak tűnő tárgyat a gyöngyöshalászi általános iskolába. A szerkezetet megmutatta az osztályfőnökének, ez után értesítették a rendőrséget és a tűzszerészeket. Az iskolát kiürítették, 163 gyermek és 13 felnőttnek kellett elhagynia az épületet, őket a közeli művelődési házban helyezték el a vizsgálat idejére.

   

  Mint Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő elmondta, a szakemberek megállapították, hogy egy úgynevezett gyakorlógránátról van szó, ami robbanószert nem tartalmaz.

  Az eddigi információk szerint a gyerek egy pajtásától szerezte a gránátot, amit az a nagyszülei fészerében talált. A rendőrök a nagypapa ingatlanán is házkutatást tartottak.

  Az ügyben várhatóan robbanószerrel való visszaélés miatt indul eljárás.

  Az iskola igazgatója nem kommentálta a történteket.


  Közösségi funkciók