3 °C

 
 
6/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A RENDKÍVÜLI ESEMÉNYEK OKOZTA KÁROK ENYHÍTÉSÉRE SZOLGÁLÓ TÁMOGATÁSRÓL.

7/2021.(II.19.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 19-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

4/2021. (II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

3/2021.(I.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 29-én rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATÁRÓL SZÓLÓ 33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben


Középponban a beteg: minősítés a gyöngyösi kórháznak

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.02.19. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A nemzetközi és a hazai minőségbiztosítási elvárásoknak egyaránt megfelel a gyöngyösi Bugát Pál Kórház.

   

  Mind a nemzetközi ISSO 9001, mind pedig a Magyar Egészségügyi Ellátás Standardoknak megfelel a gyöngyösi Bugát Pál Kórház. Az intézmény az erről szóló tanúsítványt hétfőn vehette át Pónyai Györgytől, a Magyar Szabványügyi Testület ügyvezető igazgatójától, aki hangsúlyozta: a két minőségbiztosítást magába foglaló integrált minőségirányítási rendszer célja, hogy egységes formát kapjon a Bugát Pál Kórház működési rendje.

  - Ez mindenképpen változást hoz, hiszen az ellátás még inkább betegközpontú lesz, a betegutak pedig szabályozottabbak lesznek. A felmerülő problémákra pedig megoldásokat kell találni, de a legjobb, ha mindezek megelőzhetők. Az integrált minőségbiztosítási rendszer arra ösztönzi a kórházat, hogy törekedjen a jobbra annak érdekében, hogy jó maradhasson – foglalta össze a megfelelőségét igazoló tanúsítási okirat lényegét Pónyai György.

  Bodnár Krisztina, a Bugát Pál Kórház ügyvezető igazgatója elmondta: tavaly év végén határozott úgy az egészségügyi intézmény menedzsmentje, hogy az kórháznak meg kell felelnie a minőségbiztosítási elvárásoknak. Az ügyvezető úgy véli, az elmúlt egy éves felkészülési időben a kórházban nőtt a szakmai színvonal, a meglévő erőforrásokat pedig hatékonyabban tudják kihasználni.

  A kórház tevékenységét ellenőrző és vizsgáló auditorok három napot töltöttek a Bugát Pál Kórházban, ahol mind a menedzsment, mint pedig a szakemberek munkájával elégedettek voltak. De kellemes benyomást tett rájuk a kórházban uralkodó jó légkör, a kiváló infrastruktúra, amely megfelel a biztonságos betegellátáshoz, valamint örömmel tapasztalták, hogy a felső vezetés elkötelezett volt a tanúsítás és a folyamatos fejlesztés iránt.


  Közösségi funkciók