3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenKözépponban a beteg: minősítés a gyöngyösi kórháznak

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.02.19. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A nemzetközi és a hazai minőségbiztosítási elvárásoknak egyaránt megfelel a gyöngyösi Bugát Pál Kórház.

   

  Mind a nemzetközi ISSO 9001, mind pedig a Magyar Egészségügyi Ellátás Standardoknak megfelel a gyöngyösi Bugát Pál Kórház. Az intézmény az erről szóló tanúsítványt hétfőn vehette át Pónyai Györgytől, a Magyar Szabványügyi Testület ügyvezető igazgatójától, aki hangsúlyozta: a két minőségbiztosítást magába foglaló integrált minőségirányítási rendszer célja, hogy egységes formát kapjon a Bugát Pál Kórház működési rendje.

  - Ez mindenképpen változást hoz, hiszen az ellátás még inkább betegközpontú lesz, a betegutak pedig szabályozottabbak lesznek. A felmerülő problémákra pedig megoldásokat kell találni, de a legjobb, ha mindezek megelőzhetők. Az integrált minőségbiztosítási rendszer arra ösztönzi a kórházat, hogy törekedjen a jobbra annak érdekében, hogy jó maradhasson – foglalta össze a megfelelőségét igazoló tanúsítási okirat lényegét Pónyai György.

  Bodnár Krisztina, a Bugát Pál Kórház ügyvezető igazgatója elmondta: tavaly év végén határozott úgy az egészségügyi intézmény menedzsmentje, hogy az kórháznak meg kell felelnie a minőségbiztosítási elvárásoknak. Az ügyvezető úgy véli, az elmúlt egy éves felkészülési időben a kórházban nőtt a szakmai színvonal, a meglévő erőforrásokat pedig hatékonyabban tudják kihasználni.

  A kórház tevékenységét ellenőrző és vizsgáló auditorok három napot töltöttek a Bugát Pál Kórházban, ahol mind a menedzsment, mint pedig a szakemberek munkájával elégedettek voltak. De kellemes benyomást tett rájuk a kórházban uralkodó jó légkör, a kiváló infrastruktúra, amely megfelel a biztonságos betegellátáshoz, valamint örömmel tapasztalták, hogy a felső vezetés elkötelezett volt a tanúsítás és a folyamatos fejlesztés iránt.


  Közösségi funkciók