3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Munkácson ünnepelnek az Egressy-s gyerekek

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.02.18. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Több mint hétszázezer forintot nyert határon túli kirándulásra az Egressy Béni Kéttannyelvű Általános Iskola a Bethlen Gábor alapkezelő „Határtalanul” elnevezésű pályázatán.

   

  Bencsiné Szatmári Lévai Magdolna osztályfőnöktől megtudtuk, a nyertes pályázat révén egy 4 napos kirándulásra utazhatnak a gyerekek márciusban Munkácsra. A gyerekek megismerkedhetnek a határon túli magyarok helyzetével, az iskolarendszerrel és Munkács történelmi múltjával. Vendéglátóiknak műsort is adnak majd, március 15-e alkalmából.

  A négy nap alatt megnézik a munkácsi várat, Vereckét, Beregszászt, ottani iskolákkal közös programokon vesznek részt.

  Az iskola adományt is gyűjt a kint élő magyaroknak, könyveket, és ajándékokat visznek. Az intézmény jövőre is pályázni fog, annak reményében,hogy máshová is eljutnak majd.


  Közösségi funkciók