3 °C

 
 
9/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott egyes önkormányzati rendeletek módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

8/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

7/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

BővebbenKormányhivatali egyeztetés az áramkimaradásokról

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.02.14. csütörtök
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az elmúlt időszakban bekövetkezett mátrai áramkimaradások miatt Horváth László kormánymegbízott csütörtökön délelőtt egyeztetésre hívta Egerbe, a Heves Megyei Kormányhivatalba az ELMŰ-ÉMÁSZ társaságcsoport és az Egererdő Erdészeti Zrt. képviselőit.

   

  Mint ismert, az idei télen több alkalommal is áramszünet okozott bosszúságot a Felső-Mátrában élőknek, az ott üdülőknek és a turisztikai szolgáltatóknak.

  A találkozón – amelyen részt vett Gurszky Zoltán, az ELMŰ Hálózati Kft. energia- és szabályozásmenedzsment osztályának vezetője és dr. Jung László, az Egererdő Zrt. vezérigazgatója is – megállapodás született arról, hogy megvizsgálják, a Mátrában milyen szakaszokon lehetne esetleg földkábelen továbbítani az áramot.

  Ahol lehetséges, ott az erdőben vágott nyiladékok, a vezetékek számára kialakított biztonsági sávok szélesítését is elvégzik és továbbra is folyamatosan gondoskodnak a karbantartásról.

  Ugyanakkor, mivel a következő két hétben is havazást jeleztek, szükség van a fokozott kommunikációra, a lakosság intenzívebb tájékoztatására is. Az egyeztetést követően Horváth László arra kért minden érintettet, hogy az ügyben ne keltsenek felesleges indulatokat.


  Közösségi funkciók