3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Kormányhivatali egyeztetés az áramkimaradásokról

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.02.14. csütörtök
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az elmúlt időszakban bekövetkezett mátrai áramkimaradások miatt Horváth László kormánymegbízott csütörtökön délelőtt egyeztetésre hívta Egerbe, a Heves Megyei Kormányhivatalba az ELMŰ-ÉMÁSZ társaságcsoport és az Egererdő Erdészeti Zrt. képviselőit.

   

  Mint ismert, az idei télen több alkalommal is áramszünet okozott bosszúságot a Felső-Mátrában élőknek, az ott üdülőknek és a turisztikai szolgáltatóknak.

  A találkozón – amelyen részt vett Gurszky Zoltán, az ELMŰ Hálózati Kft. energia- és szabályozásmenedzsment osztályának vezetője és dr. Jung László, az Egererdő Zrt. vezérigazgatója is – megállapodás született arról, hogy megvizsgálják, a Mátrában milyen szakaszokon lehetne esetleg földkábelen továbbítani az áramot.

  Ahol lehetséges, ott az erdőben vágott nyiladékok, a vezetékek számára kialakított biztonsági sávok szélesítését is elvégzik és továbbra is folyamatosan gondoskodnak a karbantartásról.

  Ugyanakkor, mivel a következő két hétben is havazást jeleztek, szükség van a fokozott kommunikációra, a lakosság intenzívebb tájékoztatására is. Az egyeztetést követően Horváth László arra kért minden érintettet, hogy az ügyben ne keltsenek felesleges indulatokat.


  Közösségi funkciók