3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenPéntekig igényelhető a diákhitel

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.02.13. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Február 15-éig adhatja le hiteligénylési kérelmét az a hallgató, aki már márciusban diákhitelben szeretne részesülni.

   

  A Diákhitel Központ szerdai közleményében arra emlékeztetett: korábban Diákhitel-szerződést kötött ügyfelek számára automatikus a folyósítás a jogosultsági feltételek fennállása esetén a beiratkozás után, azon új igénylőknek viszont, akik már márciusban pénzhez szeretnének jutni, február 15-éig le kell adniuk hiteligénylési kérelmüket.

  A www.diakhiteldirekt.hu oldalon lehet kitölteni a szükséges nyomtatványt, amelyet kinyomtatva és aláírva a Diákhitel Központ partnerei között szereplő pénzintézetekben, takarékszövetkezetekben, postahivatalokban és felsőoktatási intézményekben lehet leadni.

  Mint írták, a Diákhitel1 esetén legfeljebb havi 50 ezer forinthoz, Diákhitel2 esetén akár a képzési díj teljes összegéhez juthat hozzá a hallgató.

  A közlemény szerint már második féléve igényelhető a kötött felhasználású, kizárólag képzési költségre fordítható Diákhitel2, amelynek az ügyfelek által fizetendő kamata - az állami kamattámogatásnak köszönhetően - 2 százalék. A Diákhitel1 kamata is rekord alacsony szintre, 7,75 százalékra csökkent 2013. január 1-től, melyhez az önköltséges hallgatók mellett az állami ösztöndíjas képzési formában tanulók is hozzáférhetnek.


  Közösségi funkciók