3 °C

 
 
9/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott egyes önkormányzati rendeletek módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

8/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

7/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

BővebbenA kormányablakban is lehet jelentkezni főiskolára, egyetemre

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.02.11. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Március 1-jéig bárki beadhatja jelentkezését a felsőoktatási intézményekbe a kormányablakokban az ügyfélkapun keresztül.

   

  Az országban 29 helyszínen – Heves megyében Egerben, a Klapka u. 9. szám alatt – munkanapokon reggel 8-tól este 8 óráig várják az ügyintézők mindazokat, akik ügyfélkapun keresztül szeretnének felsőoktatási intézménybe jelentkezni.

  A tapasztalatok szerint a leendő főiskolások és egyetemisták közül egyre többen veszik igénybe az elektronikus ügyintézést. Egyszerű, kényelmes, gyors és kiszűri az olyan hibákat, amelyeket kitöltés közben a papíron jelentkezők meglehetősen nagy számban vétenek - közölte a Heves Megyei Kormányhivatal.

  Az online jelentkezéshez ügyfélkapu regisztráció szükséges, amelyet a kormányablakokban lehet igényelni. Az ügyintézők részletes tájékoztatást és segítséget tudnak nyújtani az űrlap kitöltéséhez, az előírt dokumentumok feltöltéséhez, a jelentkezés ügyfélkapun keresztül történő hitelesítéséhez. Így akár fél óra alatt elintézhető a felvételi jelentkezés, amelyet az Országos Felsőoktatási Információs Központ azonnal fogad.


  Közösségi funkciók