3 °C

 
 
6/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A RENDKÍVÜLI ESEMÉNYEK OKOZTA KÁROK ENYHÍTÉSÉRE SZOLGÁLÓ TÁMOGATÁSRÓL.

7/2021.(II.19.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 19-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

4/2021. (II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

3/2021.(I.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 29-én rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATÁRÓL SZÓLÓ 33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben


Új összefogást hozott az idei városbál

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.02.10. vasárnap
 
Utoljára módosítva: 2013-02-10 15:49
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Talán még soha nem volt olyan sikeres a gyöngyösi városbál, mint az idén. A rendezvényt valóban az összefogás és a jótékonykodás jellemezte.

   

  A helyi és a környékbeli vállalkozások jóvoltából 3,6 millió forint gyűlt össze annak az őrző monitornak a beszerzéséhez, amely a Bugát Pál Kórház Intenzív Osztályán gyógyuló betegek ellátásához nyújt rendkívül nagy segítséget. Ezt az összeget egészíti ki annak a 218 bálozónak a támogatása, akik a belépőjegy megváltásával személyenként háromezer forinttal támogatták a jótékony célt.

  A bált szervező önkormányzat nevében Faragó László polgármester Gyöngyös történetére utalva hangsúlyozta: a város sokszor képes volt az újjászületésre, s fontos, hogy elődeink példaértékű összefogása a jövőben is követendő mintaként álljon előttünk. A polgármester hozzátette: az összegyűjtött adomány méltó ajándéka lett az idén 175 éves jubileumát ünneplő kórháznak.

   
  Az asztalon egyedül Sasvári Sándor táncolt, de azért a hangulatra nem lehetett panasz
  Fotó: Suha Péter

  Városbál 2013

   
  62 kép
  Dátum: 2013-02-10 15:46:00
   

   

  A rendezvény társszervezője, a Mátraaljai Munkaadók Egyesülete elnöke, Báry Péter kiemelte: az idei bál egy egészen új összefogást hozott. Az elnök hangsúlyozta: a kitűzött nemes cél mellé 14 vállalkozás állt, köztük a Mátrai Erőmű Zrt., a B. Braun Medical Kft. és a Lear Corporation Hungary Kft., amelyek gyémántfokozatú támogatóként jelentős összeggel segítettek.

  Kovács Róbert, a Medical Investments Zrt.elnöke a bálon jelentette be, hogy az összegyűlt 4,2 millió forintot a társaság 5 millió forintra egészíti ki.

  Az intézmény ügyvezetője, Bodnár Krisztina szerint az összefogás azt jelenti, a kórház fontos a gyöngyösiek számára. A kórházvezető azt ígérte, mindent megtesznek annak érdekében, hogy szakmai munkájukkal rászolgáljanak a kórház iránt táplált bizalomra.

  A korábbi hagyományokat követve a bál lehetőséget adott arra is, hogy fiatal, helyi tehetségek is bemutatkozzanak. Idén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Károly Róbert Vendéglátóipari, Közgazdasági, Idegenforgalmi Szakközépiskola és Szakiskola diákjait, Mező Dorottyát, Demény Mártont, Koczka Tamást és Pető Martint ismerhette meg a bálozó közönség.

  Az est sztárvendége Sasvári Sándor és Molnár Szilvia volt.

  A bál további támogatói:

  arany fokozatú támogatók: VAMAV Vasúti Berendezések Kft., K&V International Transport Kft., Mátraközmű Mélyépítő Kft., HE-DO Kft.
  ezüst fokozatú támogatók: Stanley Electric Hungary Kft.-t., Seissenschmidt Precision Components Fémfeldolgozó Kft.
  bronz fokozatú támogató: Detki Keksz Édesipari Kft., EKU Eurokabel Ipari Kft., Digiterm Kft., Mátra Party Kft., Magnetec Ungarn Kft.


  Közösségi funkciók