3 °C

 
 
Szúnyogot irtanak

Szúnyoggyérítést végeznek 2019. június 19-én, szerdán, eső esetén június 21-én, pénteken 18 és 22 óra között Gyöngyösön, a Procter & Gamble gyáregységében, a Jedlik Ányos utca 4. szám alatt.

Fantasztikus magyar teljesítmény a királyetapon!

Az összetettben élen álló lett Krists Neilands nyerte a Tour de Hongrie királyetapját, a kékestetői célba másodikként Dina Márton, a harmadik helyen pedig Valter Attila ért be, az utolsó szakasz előtt ez lett az összetett élcsoportjának sorrendje is.

Tour de Hongrie - segítséggel a csúcsra

A magyar kerékpáros körverseny történetében kilencedik alkalommal rendeznek hegyibefutót hazánk legmagasabb csúcsán, Kékestetőn. A június 15-én, szombaton délután megrendezendő programot több gyöngyösi szervezet és vállalkozás is támogatja.

Üzemi próbák - sötétebb lesz a füst

Visontán a Mátrai Erőműben befejezéséhez közeledik – az éves karbantartási program részeként - az V. számú 232 MW-os blokk kisjavítása, a napokban megkezdődtek az üzembe helyezési munkálatok, a hideg és meleg próbák.

A könyv gyöngyösi ünnepe

Idén először Gyöngyös is nagy szabású szabadtéri rendezvénysorozattal készült az Ünnepi Könyvhétre. Az olvasást népszerűsítő programok az önkormányzat főszervezésében, a Mátra Művelődési Központ, a Líra Könyvesbolt és a Vachott Sándor Városi Könyvtár támogató közreműködésével valósul meg.

Bővebben
22/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-ai ülésén rendeletet alkotott a Gyöngyös Város Építési Szabályzatáról szóló 3/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

21/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZAT ÉS INTÉZMÉNYEI 2018. ÉVI PÉNZMARADVÁNYÁRÓL.

20/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-i ülésén rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

19/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2018. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

18/2019.(IV.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. április 25-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS TELEPÜLÉSKÉPE VÉDELMÉRŐL szóló 16/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Új összefogást hozott az idei városbál

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.02.10. vasárnap
 
Utoljára módosítva: 2013-02-10 15:49
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Talán még soha nem volt olyan sikeres a gyöngyösi városbál, mint az idén. A rendezvényt valóban az összefogás és a jótékonykodás jellemezte.

   

  A helyi és a környékbeli vállalkozások jóvoltából 3,6 millió forint gyűlt össze annak az őrző monitornak a beszerzéséhez, amely a Bugát Pál Kórház Intenzív Osztályán gyógyuló betegek ellátásához nyújt rendkívül nagy segítséget. Ezt az összeget egészíti ki annak a 218 bálozónak a támogatása, akik a belépőjegy megváltásával személyenként háromezer forinttal támogatták a jótékony célt.

  A bált szervező önkormányzat nevében Faragó László polgármester Gyöngyös történetére utalva hangsúlyozta: a város sokszor képes volt az újjászületésre, s fontos, hogy elődeink példaértékű összefogása a jövőben is követendő mintaként álljon előttünk. A polgármester hozzátette: az összegyűjtött adomány méltó ajándéka lett az idén 175 éves jubileumát ünneplő kórháznak.

   
  Az asztalon egyedül Sasvári Sándor táncolt, de azért a hangulatra nem lehetett panasz
  Fotó: Suha Péter

  Városbál 2013

   
  62 kép
  Dátum: 2013-02-10 15:46:00
   

   

  A rendezvény társszervezője, a Mátraaljai Munkaadók Egyesülete elnöke, Báry Péter kiemelte: az idei bál egy egészen új összefogást hozott. Az elnök hangsúlyozta: a kitűzött nemes cél mellé 14 vállalkozás állt, köztük a Mátrai Erőmű Zrt., a B. Braun Medical Kft. és a Lear Corporation Hungary Kft., amelyek gyémántfokozatú támogatóként jelentős összeggel segítettek.

  Kovács Róbert, a Medical Investments Zrt.elnöke a bálon jelentette be, hogy az összegyűlt 4,2 millió forintot a társaság 5 millió forintra egészíti ki.

  Az intézmény ügyvezetője, Bodnár Krisztina szerint az összefogás azt jelenti, a kórház fontos a gyöngyösiek számára. A kórházvezető azt ígérte, mindent megtesznek annak érdekében, hogy szakmai munkájukkal rászolgáljanak a kórház iránt táplált bizalomra.

  A korábbi hagyományokat követve a bál lehetőséget adott arra is, hogy fiatal, helyi tehetségek is bemutatkozzanak. Idén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Károly Róbert Vendéglátóipari, Közgazdasági, Idegenforgalmi Szakközépiskola és Szakiskola diákjait, Mező Dorottyát, Demény Mártont, Koczka Tamást és Pető Martint ismerhette meg a bálozó közönség.

  Az est sztárvendége Sasvári Sándor és Molnár Szilvia volt.

  A bál további támogatói:

  arany fokozatú támogatók: VAMAV Vasúti Berendezések Kft., K&V International Transport Kft., Mátraközmű Mélyépítő Kft., HE-DO Kft.
  ezüst fokozatú támogatók: Stanley Electric Hungary Kft.-t., Seissenschmidt Precision Components Fémfeldolgozó Kft.
  bronz fokozatú támogató: Detki Keksz Édesipari Kft., EKU Eurokabel Ipari Kft., Digiterm Kft., Mátra Party Kft., Magnetec Ungarn Kft.


  Közösségi funkciók