3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Új összefogást hozott az idei városbál

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.02.10. vasárnap
 
Utoljára módosítva: 2013-02-10 15:49
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Talán még soha nem volt olyan sikeres a gyöngyösi városbál, mint az idén. A rendezvényt valóban az összefogás és a jótékonykodás jellemezte.

   

  A helyi és a környékbeli vállalkozások jóvoltából 3,6 millió forint gyűlt össze annak az őrző monitornak a beszerzéséhez, amely a Bugát Pál Kórház Intenzív Osztályán gyógyuló betegek ellátásához nyújt rendkívül nagy segítséget. Ezt az összeget egészíti ki annak a 218 bálozónak a támogatása, akik a belépőjegy megváltásával személyenként háromezer forinttal támogatták a jótékony célt.

  A bált szervező önkormányzat nevében Faragó László polgármester Gyöngyös történetére utalva hangsúlyozta: a város sokszor képes volt az újjászületésre, s fontos, hogy elődeink példaértékű összefogása a jövőben is követendő mintaként álljon előttünk. A polgármester hozzátette: az összegyűjtött adomány méltó ajándéka lett az idén 175 éves jubileumát ünneplő kórháznak.

   
  Az asztalon egyedül Sasvári Sándor táncolt, de azért a hangulatra nem lehetett panasz
  Fotó: Suha Péter

  Városbál 2013

   
  62 kép
  Dátum: 2013-02-10 15:46:00
   

   

  A rendezvény társszervezője, a Mátraaljai Munkaadók Egyesülete elnöke, Báry Péter kiemelte: az idei bál egy egészen új összefogást hozott. Az elnök hangsúlyozta: a kitűzött nemes cél mellé 14 vállalkozás állt, köztük a Mátrai Erőmű Zrt., a B. Braun Medical Kft. és a Lear Corporation Hungary Kft., amelyek gyémántfokozatú támogatóként jelentős összeggel segítettek.

  Kovács Róbert, a Medical Investments Zrt.elnöke a bálon jelentette be, hogy az összegyűlt 4,2 millió forintot a társaság 5 millió forintra egészíti ki.

  Az intézmény ügyvezetője, Bodnár Krisztina szerint az összefogás azt jelenti, a kórház fontos a gyöngyösiek számára. A kórházvezető azt ígérte, mindent megtesznek annak érdekében, hogy szakmai munkájukkal rászolgáljanak a kórház iránt táplált bizalomra.

  A korábbi hagyományokat követve a bál lehetőséget adott arra is, hogy fiatal, helyi tehetségek is bemutatkozzanak. Idén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Károly Róbert Vendéglátóipari, Közgazdasági, Idegenforgalmi Szakközépiskola és Szakiskola diákjait, Mező Dorottyát, Demény Mártont, Koczka Tamást és Pető Martint ismerhette meg a bálozó közönség.

  Az est sztárvendége Sasvári Sándor és Molnár Szilvia volt.

  A bál további támogatói:

  arany fokozatú támogatók: VAMAV Vasúti Berendezések Kft., K&V International Transport Kft., Mátraközmű Mélyépítő Kft., HE-DO Kft.
  ezüst fokozatú támogatók: Stanley Electric Hungary Kft.-t., Seissenschmidt Precision Components Fémfeldolgozó Kft.
  bronz fokozatú támogató: Detki Keksz Édesipari Kft., EKU Eurokabel Ipari Kft., Digiterm Kft., Mátra Party Kft., Magnetec Ungarn Kft.


  Közösségi funkciók