3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenHeves és Pétervására térsége lesz szabad vállalkozási zóna

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.02.01. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az ország negyvenhét szabad vállalkozási övezete közül kettő lesz Heves megyében.

   

  A kormány döntése nyomán az ország negyvenhét térsége lesz úgynevezett szabad vállalkozási zóna. Az ország legelmaradottabb térségeiben kialakított övezetek közül kettő Heves megyei: a hevesi és a pétervásárai térségben.

  A legtöbb szabad vállalkozási zóna Szabolcs-Szatmár-Bereg és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található.

  Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár közlése szerint a szabad vállalkozási zónák célja, hogy azokat a fejlesztési, beruházási, adópolitikai és foglalkoztatáspolitikai kedvezményeket, amelyek egy térség potenciális lehetőségeit jelentik, egy komplex program keretein belül lehessen kezelni.

  Az államtitkár kiemelte: ahol szabad vállalkozási zóna jön létre, ott plusz támogatásokat kapnak a vállalkozások.


  Közösségi funkciók