3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenNem mulasztott a kórház - lezárult az eljárás

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.01.31. csütörtök
 
Utoljára módosítva: 2013-01-31 18:06
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Lezárult a gyöngyösi Bugát Pál Kórház ellen folytatott szabálytalansági eljárás. A vizsgálat végeredményeként kiderült, hogy az egészségügyi intézmény nem vétett a szabályok ellen.

   

  Lezárult a gyöngyösi Bugát Pál Kórház ellen folytatott szabálytalansági eljárás - jelentette be csütörtökön Faragó László polgármester.

  A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) tavaly februárban négy pontban indított szabálytalansági eljárást az egészségügyi intézmény tervezett pályázati beruházása kapcsán. A kórház vezetése a vizsgálat során mindvégig azt állította, a vizsgálatot kezdeményező bejelentő hamis vádakkal kereste meg az NFÜ-t.

   

  A vizsgálat lezárásával egy időben a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) kifejezte szándékát arra vonatkozóan, hogy átveszi a gyöngyösi kórház működtetését. Az intézmény állami fenntartásba kerülésével minden akadály elhárult a Bugát Pál Kórházban a tervezett új épületszárny megépítése elől. A tervezett beruházás költsége meghaladja az egymilliárd forintot.

   

  A fejlesztő beruházás a szabálytalansági eljárás miatt immár több mint egy éve húzódik.


  Közösségi funkciók