3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Hetente kétszer is változhat a benzin ára

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.01.28. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Szerdán hét forinttal emeli a 95-ös árát a MOL. A jövőben hetente kétszer módosíthatja az árat az olajtársaság.

   

  Emeli bruttó 7 forinttal a 895-ös benzin és bruttó 2 forinttal a gázolaj árát szerdán a MOL - közölte az MTI.

  A MOL január végétől az eddig heti egyszeri alkalom helyett kétszer is dönthet az üzemanyagok nagykereskedelmi árának változásáról január végétől - erősítette meg Szollár Domokos, a Mol Nyrt. magyarországi kommunikációs igazgatója, hozzátéve: azért változtatnak, hogy rugalmasabban tudjanak alkalmazkodni a mindenkori világpiaci helyzethez. A Mol eddig hetente egyszer, általában hétfőn határozta meg az üzemanyagok nagykereskedelmi árait, amelyek változtatás esetén a hét szerdájától léptek életbe. Ezentúl viszont szerdán is dönthetnek az árak változtatásáról, így az új árak a nagykereskedelmi partnerek esetében a bejelentést követő második napon - ez esetben szerdán és pénteken - lépnek életbe.

  A kommunikációs igazgató hangsúlyozta: a heti kétszeri árváltoztatás csupán lehetőség, tehát nem jelenti azt, hogy biztosan változni is fog minden alkalommal az üzemanyagok ára.


  Közösségi funkciók