3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Az Educatio kiállításra megy a Károly Róbert Főiskola

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.01.15. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A látogatókat – középiskolás diákokat, szülőket, pedagógusokat, intézményvezetőket és -fenntartókat – 2013. január 18-19-én, pénteken és szombaton várják a HUNGEXPO \"G\" pavilonjába a szervezők.

   

  Hagyományos a Károly Róbert Főiskola jelenléte az EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, s nem lesz ez másképp a 13. alkalommal, 2013 január 18-19-én megrendezett eseményen sem.

  A két napos EDUCATIO kiállításon a felsőoktatási intézmények mellett tankönyvkiadók, taneszköz gyártók- és forgalmazók, külföldi egyetemek, nyelviskolák, szakképző intézmények és oktatással foglalkozó kutatóintézetek mutatják be kínálatukat.

  A kiállítás különösen fontos az érettségiző diákok számára, hiszen egy időben és egy helyen találkozhatnak valamennyi felsőoktatási intézmény képviselőivel, így a Károly Róbert Főiskola csapatával is, akik részletes tájékoztatást nyújtanak a lehetőségekről, a szakokról, a képzési rendszerről, a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésről - közölte Ocela Tibor, az intézmény sajtóreferense.

  A KRF munkatársai Lego sumo robot bajnoksággal és marketing játékkal készülnek az eseményre. Az érdeklődők a KRF Hallgatói Információs és Szolgáltatási Központ segítségével saját pontszámaikat is kikalkulálhatják. Több, mint 100 kiállító és várhatóan 30 000 érdeklődő látja majd a gyöngyösi \"Zöld Főiskola\" bemutatóit, hallgathatja meg a képzésekről összeállított tájékoztatóit, ismerkedhet meg az itt folyó tudományos munkával és kutatási eredményekkel. A kiállításra ingyenes belépést biztosítanak a szervezők.

  Akik lemaradnak az eseményről, a következő héten a Károly Róbert Főiskola Tájékoztató napján, január 26-án (szombaton) és bemutatókkal színesített Nyílt napján január 30-án (szerdán) is szerezhetnek a továbbtanulást érintően első kézből információt, ha ellátogatnak a gyöngyösi intézménybe - tette hozzá Ocela Tibor.


  Közösségi funkciók