3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Két vírus is fenyeget az év elején

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.01.11. péntek
 
 
  Szerző: GyTV
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A norovírus már fertőz, heteken belül az influenza tömeges megjelenésére számítanak a szakemberek.

   

  Magyarországon december vége óta már több mint kétezren betegedtek meg az úgynevezett norovírustól. A hányással és heves hasmenéssel járó betegség terjedését a szakemberek szerint most az is segítheti, hogy az iskolákban véget ért a téli szünet. Angliában december óta már több mint 1 millió ember kapta el ezt a vírust - hangzott el a Gyöngyösi Városi Televízió híradójában. Dr. Rechtorisz László háziorvos az Aktuálisnak elmondta: a gyakori kézmosás és a zsúfolt helyek elkerülése segíthet a megelőzésben.

  Az ünnepek előtt többen fordultak orvoshoz influenza-szerű megbetegedésekkel is. Az, hogy mikor indul be a tényleges influenza szezon, nagyban függ az időjárástól. Az orvosok szerint még most is érdemes beadatni a védőoltást. A szakemberek azt mondják, néhány héten belül ugyanis tömeges megbetegedésekre lehet számítani.


  Közösségi funkciók