3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

A gyöngyösi kórházat nem érinti a kötelező nyugdíjazás

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.01.11. péntek
 
 
  Szerző: GyTV
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Mivel a gyöngyösi kórház magánüzemeltetésben van, a dolgozói nem közalkalmazottak, így őket nem érinti a kötelező nyugdíjazás.

   

  A gyöngyösi kórházat még nem érinti az egészségügyi dolgozókra is vonatkozó, február 1-től hatályba lépő kötelező nyugdíjazásról szóló kormányrendelet – mondta el a Gyöngyösi Városi Televízió híradójának Freili Géza. A Bugát Pál Kórház stratégiai igazgatója azt közölte: mivel egy magánüzemeltetésű kórházról van szó, nem közszolgálati jogviszonyokról, hanem alkalmazotti jogviszonyokról kell beszélni, ezt pedig a rendelet - ha hatályba is lépne - nem érintené.

  A gyöngyösi kórházban egyébként 15 nyugállományú orvost és 5 szakdolgozót foglalkoztatnak – tette hozzá az igazgató. Ha a rendelet a jövőben valamilyen formában mégis vonatkozna az intézményre, akkor a dolgozóknak dönteniük kell, hogy a nyugdíjat választják, vagy továbbra is dolgozni szeretnének. A gyöngyösi kórházban ebből a szempontból két kritikus terület van, a patológia és a diagnosztikai területek.


  Közösségi funkciók