3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Néhány influenzás megbetegedést jelentettek csupán

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.12.12. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Heves megyében továbbra is csak Gyöngyös és Hatvan térségében fordult elő influenzaszerű megbetegedés.

   

  A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései szerint 2012. december 3-9 között Heves megyében 150 ember fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel. Megbetegedéseket ezen a héten is csak a Hatvani, Gyöngyösi Kistérségi Népegészségügyi Intézet területéről jelentettek.

  A betegek döntő többsége a 25-34 évesek közül kerül ki, kilenc évnél fiatalabb betegről nem érkezett jelentés.

  a százezer lakosra vonatkoztatott influenzaszerű megbetegedések becsült száma - azaz a morbiditás - Heves megyében 46 volt. Összegezve, a morbiditás 46 százezrelék, vagyis nincs influenza aktivitás.

  Az influenza oltóanyagot a háziorvosi rendelőkben a fokozottan veszélyeztetett, úgynevezett rizikócsoportok tagjai térítésmentesen kérhetik. A térítéses oltóanyagot a gyógyszertárakból lehet beszerezni vény ellenében.


  Közösségi funkciók