3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Ajándékokkal segített a Lions Klub

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.12.11. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Mátra Lions Klub a Vakok és gyengénlátók területi szervezetének tagjait ajándékozták meg a Mátra Honvéd Kaszinóban.

   

  Kedden a Mátra Honvéd Kaszinóban megrendezett karácsonyi ünnepségen adták át a mintegy hetven látássérült embernek a Mátra Lions Klub képviselői a szervezet ajándékait. Egyenként ötezer forint értékű vásárlási utalványt vehettek át a klub által már hagyományosan támogatott közösség tagjai.

  Lions-ajándék a gyengénlátóknak

   
  12 kép
  Dátum: 2012-12-11 14:02:00
   

  Mint dr. Juhász Györgyné elmondta: mindig örömükre szolgál, ha segíthetnek a látássérülteknek. A későbbiekben három gyengén látó nagyobb értékű gyógyászati segédeszközöket kap majd a klubtól, és tizenhat gyengén látó gyermek is részesül ajándékokban. Ezek beszerzését a már hagyományos Lions Bál bevétele is segítette, hiszen a 20. alkalommal megrendezett jótékonysági bál célja hagyományosan az adománygyűjtés volt.

  Mint a bál kapcsán Kósa László elnök hangsúlyozta: a klub tagjai hogy az életük úgy teljes, ha embertársaikon a saját lehetőségeiket figyelembe véve tudnak segíteni.


  Közösségi funkciók