3 °C

 
 
13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

9/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Együtt a természeti értékek megőrzéséért

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.12.08. szombat
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Kaptárkő Természetvédelmi és Kulturális Egyesület „Együtt Heves megye helyi jelentőségű védett természeti értékeinek megőrzéséért” című pályázatának befejezéséhez közeledik.

   

  Az egyesület képviselői csütörtökön Egerben, a Megyeházán ismertették a projekt eredményeit.

  A rendezvényt Szabó Róbert, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke nyitotta meg, aki elmondta: példaértékű az egyesület által elindított program, sőt a létrehozott önkormányzati rendelet-sablon kifejezetten gyakorlatias és innovatív megoldás. Kiemelte, hogy a megyei önkormányzat a jövőben is felkarol minden olyan kezdeményezést, amely természeti és épített örökségünk megóvására irányul. Köszöntőjében kitért arra is, hogy a Heves Megyei Önkormányzat idén létrehozta a Telekessy István-díjat, mellyel a területfejlesztésben jeleskedő magánszemélyek és szervezetek munkáját ismerik el. Az elnök elárulta, a Kaptárkő Egyesületet a megyei közgyűlés múlt heti ülésén előterjesztőként a díjra javasolta, ezzel is hangsúlyozva a természetvédelem ügyének fontosságát.

  Juhász Gergely, a Kaptárkő Természetvédelmi és Kulturális Egyesület elnöke elmondta: a Heves Megyei Önkormányzat közreműködésével a projekt során felmérték megyénk helyi jelentőségű védett természeti értékeinek állapotát, elvégezték a védett területek, emlékek jogi helyzetének a hatályos jogszabályi környezettel való összevetését, továbbá tájékoztató és ismeretterjesztő kiadványt és weboldalt készítettek Heves megye helyi jelentőségű védett természeti értékeiről.

  A tájékoztató a programban részt vevő önkormányzatok képviselőinek szakmai tanácskozásával zárult.


  Közösségi funkciók