3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Ovi- és járdafelújítások, sportmúzeum - a 6-os körzet fejlesztései

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2021.03.16. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   
  Fotó: Gyöngyösi TV

  Leginkább a már előkészített, illetve a tervekkel rendelkező, vagy már megkezdett fejlesztések valósulnak meg idén a hatos számú választókörzetben Gyöngyösön.

   
   

  Júniusban befejeződik a Jeruzsálem úti Óvoda és Bölcsőde korszerűsítése, amelyhez a 250 millió forintos uniós forrás mellett az önkormányzat is több millió forinttal járult hozzá. Idén kezdődik az állami fenntartású Mérges utca felújítása, és folyamatban van a volt laktanya területén létrejövő aktívház közbeszerzési eljárása.

  Ferenczy Tamás a körzet képviselő elmondta, a korábbi évekhez képest nagyobb területű járdaszakaszok újulnak meg, illetve átfogó terület-átalakítás valósul meg idén az új tűzoltólaktanya környezetében, amely leginkább a lakosság egészségtudatos életmódját segíti. Sporttal kapcsolatos szolgáltatások és parkosított szabadidős terület kialakítása valósul meg, amely kapcsolódik a műfüves pálya és a nemsokára átadásra kerülő új tűzoltólaktanya területéhez. Itt helyet kap továbbá egy sportmúzeum, edzőtermek, egészségügyi központ, amelyet a lakosság is használhat majd.

  Tervben volt a Bethlen Gábor-Jeruzsálem utca kereszteződésében egy gyalogátkelőhely építése, azonban a 24-es számú főút felújítása miatt ez nem valósítható meg. Ennek ellenére a képviselő úgy véli, mivel sokan kelnek át az úttesten, mindenképpen szükséges a forgalomlassítás, a gyalogosok biztonsága érdekében.

  Természetesen a gyerekek örömére a játszótereken is pótolják majd a hiányzó elemeket és folyamatosan szépítik és rendben tartják majd a parkokat is.


  Közösségi funkciók