3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Szakma Sztár Fesztivál - január 3-ig várják a jelentkezőket

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.12.05. szerda
 
Utoljára módosítva: 2012-12-05 14:26
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Nemzetgazdasági Minisztérium a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával (MKIK) közösen a nappali tagozaton végzős tanulók számára 39 szakmában a 2012/2013-as tanévben is megrendezi a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV) és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt (OSZTV).

   

  SZKTV: Szakiskolai képzésben részt vevő versenyzők számára szervezett az SZKTV, amely az adott szakképesítés szakmai ismereteire, készségeire és kompetenciáira épül, a versenyfelhívásban közzétett Szakmai és Vizsgakövetelmény(ek) alapján.

  OSZTV: Érettségihez vagy a középiskola utolsó évfolyamának elvégzéséhez kötött szakképzésben részt vevő versenyzők számára szervezett az OSZTV komplex verseny, mely az adott szakképesítés szakmai ismereteire, készségeire és kompetenciáira épül, a versenyfelhívásban közzétett Szakmai és Vizsgakövetelmény figyelembevételével. (Amennyiben a szakképesítés Szakmai és Vizsgakövetelményében meghatározott vizsgarész(ek) nem teljesíthető(k) a versenytevékenységeken, a szakképesítésenkénti versenyszabályzat az irányadó).

  A versenyekről bővebb információval a HKIK honlapja szolgál, ahonnan letölthető minden a jelentkezéshez szükséges dokumentum és a teljes versenykiírás is.

  Versenykiírásban szereplő szakmák:

  Bútorasztalos
  Kárpitos
  Bútoripari technikus
  Épületasztalos
  Kőműves
  Tetőfedő
  Ács, állványozó
  Burkoló
  Festő, díszítő, mázoló és tapétázó
  Magasépítő technikus
  Villanyszerelő
  Erősáramú elektrotechnikus
  Elektronikai technikus
  Fodrász
  Kozmetikus
  Pincér
  Szakács
  Vendéglős
  Hegesztő
  Szerszámkészítő
  Szerkezetlakatos
  Gépi forgácsoló
  Géplakatos
  Gázfogyasztóberendezés- és csőhálózat-szerelő
  Központifűtés- és csőhálózat-szerelő
  Vízvezeték- és vízkészülék-szerelő
  Hűtő- és klímaberendezés-szerelő, karbantartó
  Épületgépész technikus
  Cukrász
  Kereskedő
  Élelmiszer- és vegyiáru-eladó
  Műszakicikk-eladó
  Ruházati eladó
  Mechatronikai műszerész
  Automatikai műszerész
  Férfiszabó
  Női szabó
  Bőrdíszműves


  Közösségi funkciók