3 °C

 
 
1/2021. (I.10.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 10-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁTÁRÓL.

40/2020.(XII.18.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 18-án rendeletet alkotott EGYES, TEMETKEZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

39/2020.(XII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 17-én rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Közlemény

A Kőkút úti telephely környezetvédelmi felülvizsgálati eljárása keretében történő közmeghallgatásról.

37/2020.(XII.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 4-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Elkezdődött a koronavírus elleni oltás a gyöngyösi kórházban is

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2021.01.07. csütörtök
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Szerda délután a Bugát Pál Kórházban kialakított oltóponton vehették fel a dolgozók a Covid elleni első védőoltást. Az intézményben is a Covid-ellátás frontvonalában dolgozók kapták meg elsőként a vakcinát, akiknek a munkája elengedhetetlen ahhoz, hogy az ellátás gördülékeny legyen - jelentette ki Weisz Péter, a kórház főigazgatója.

   

  A főigazgató elmondta: az oltópont kijelölésekor figyelembe kellett venni, hogy az adott helyen az infrastruktúra megfeleljen a tárolás és az előkészítés követelményeinek. A Tüdőgondozó helyiségeiben kialakított oltópont minden kötelező szakmai és biztonsági feltételnek megfelel.

  - Fontos az egészségügyben dolgozók felelősségteljes magatartása a védekezésben, és most, hogy a járvány legyőzésében a vakcina rendelkezésünkre áll, mintaként szolgál az emberek felé. A Bugát Pál Kórház munkatársai átlátják a vakcináció jelentőségét. Fontos lenne munkatársaink és a lakosság részéről is minél többeknek követni a beoltottak példáját, hogy a lehető leghamarabb véget érjen a járvány. Arra kérek mindenkit, hogy önmagunk, családunk, az életünk érdekében - amennyiben valamilyen speciális orvosi okból nem ellenjavallt -, vegye igénybe a védőoltást - mondta Weisz Péter főigazgató.


  Közösségi funkciók