3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


A lakossági visszajelzések alapján is sikeres a megkezdett út

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.12.21. hétfő
 
Utoljára módosítva: 2020-12-21 11:00
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   
  Fotó: Gyöngyösi TV

  Sikeres évet zárt a Gyöngyösi Városrendészet. Egy modernebb, innovatívabb szervezet jött létre, az új irányvonal sikerességét pedig a statisztikai adatok és a lakossági visszajelzések is alátámasztják -mondta a Gyöngyösi Városi Televízió Fórum című műsorában Ferenczy Dániel igazgató, aki egy évvel ezelőtt vette át a Városrendészeti Igazgatóság igazgatói pozícióját.

   
   

  A rendészet vezetője hozzátette: számos jogkörükbe tartozó hatáskörrel éltek, amelyek korábban nem voltak kihasználva. Ennek hatására számos nagyszerű eredményt sikerült elérniük. A visszajelzések is azt mutatják, hogy az irány, amelyen egy éve elindultak, jó.

  Az egy év alatt többek között a zöld, tisztább gyöngyösért program keretén belül több illegális szemetelőt buktattak le, emellett sok esetben több körözött személyt, bolti tolvajt és kábítószergyanús anyagot birtokló személyt is kézre kerítettek és adtak át a rendőrségnek – mondta el az igazgató, aki hozzátette: minden esettel a lakosság biztonságérzetét tudták növelni. A járványhelyzet alatt pedig igyekeztek a maszkhasználatra és a kijárási tilalom betartására figyelmeztetni a lakosságot.

  Fotó: Gyöngyösi TV

  Ferenczy Dániel a jövő évi tervekkel kapcsolatban elmondta: az információátadás gyorsabbá tétele, valamint a térfigyelő kamerarendszer bővítése fontos feladat, emellett folytatni kívánná a belső munkatársak továbbképzését, valamint jövőre indulhat el a körzeti rendészet program is. Ez arról fog szólni, hogy a Gyöngyösön lévő 10 választókerület mindegyike kapni fog egy körzeti rendészt, aki mint egyfajta körzeti megbízott fog tevékenykedni az adott területen. Az ott élő lakossággal kell neki majd kapcsolatot kialakítani. A cél az információáramlás gyorsabbá tétele, illetve, hogy a lakosság bátrabban tegye meg bejelentését, ha jogellenes cselekményt észlel.

  A következő időszak egyik fontos céljaként említette azt is, hogy egyfajta speciális együttműködési rendszert alakítsanak ki a polgárőrség mellett a rendőrséggel is, hogy egymás munkáját kiegészítve nagyobb hatékonysággal tudjanak dolgozni.

  Nézze vissza a teljes beszélgetést


  Közösségi funkciók