3 °C

 
 
1/2021. (I.10.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 10-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁTÁRÓL.

40/2020.(XII.18.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 18-án rendeletet alkotott EGYES, TEMETKEZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

39/2020.(XII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 17-én rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Közlemény

A Kőkút úti telephely környezetvédelmi felülvizsgálati eljárása keretében történő közmeghallgatásról.

37/2020.(XII.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 4-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Emlékezzünk hittel Golgota győzteséről

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.12.13. vasárnap
 
Utoljára módosítva: 2020-12-13 19:19
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   
  Fotó: Czímer Tamás

  Nem szabad, hogy karácsonykor beérjük a főzéssel, takarítással, ajándékok vásárlásával, mert ha így teszünk, akkor felszínes mosollyal és látszatbékességgel leplezzük a holnaptól való félelmünket fogalmazott Nagy Gábor hadnagy, az Üdvhadsereg helyi vezetője, mielőtt Kévés Tamás alpolgármesterrel meggyújtotta a város adventi koszorújának harmadik gyertyáját a Fő téren.

   
   

  Az idei évben a koronavírus-járvány miatt rendhagyó módon zajlik a városi adventi rendezvénysorozat ünnepélyes gyertyagyújtása, hiszen azt az érdeklődők Gyöngyös Város Hivatalos Facebook-oldalán követhetik nyomon minden vasárnap. Az örömöt szimbolizáló harmadik gyertya meggyújtása előtt Nagy Gábor hadnagy, az Üdvhadsereg helyi vezetője úgy fogalmazott, most, amikor készülünk a karácsonyra, várjuk a megmagyarázhatatlant ebben a fenekestül felfordult világban, vágyunk a békesség megnyugtató csendjére, és ugyanúgy vágyunk a család nyüzsgő zsivajára is, ne feledkezzünk meg megemlékezni szívünk csendességében a fiúról, aki eljött hozzánk.

  Mint mondta, adjuk át magunknak és szeretteinknek a legnagyobb ajándékot szenteste, emlékezzünk meg hittel Golgota győzteséről a jászolban, legyen miénk valóságosan a fiú, mert akié a fiú, azé az élet.

  A harmadik gyertyát Kévés Tamás alpolgármesterrel közösen gyújtották meg a város adventi koszorúján. Az eseményt a város Facebook-oldalán élőben követhették az érdeklődők.

  Advent harmadik vasárnapja Gyöngyösön

   
  22 kép
  Dátum: 2020-12-13 19:01:00
   

  A negyedik gyertyagyújtáson Kenyeressy Károly, a Református Egyház lelkipásztora fogalmazza meg ünnepi gondolatait. A Gyöngyösi TV közreműködésével azt is online követhetik majd Gyöngyös Város Hivatalos Facebook-oldalán.


  Közösségi funkciók