3 °C

 
 
1/2021. (I.10.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 10-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁTÁRÓL.

40/2020.(XII.18.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 18-án rendeletet alkotott EGYES, TEMETKEZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

39/2020.(XII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 17-én rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Közlemény

A Kőkút úti telephely környezetvédelmi felülvizsgálati eljárása keretében történő közmeghallgatásról.

37/2020.(XII.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 4-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Teszt-eredmény: egy óvodás csoportnak kellett karanténba mennie

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.11.27. péntek
 
Utoljára módosítva: 2020-11-27 14:33
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A héten Gyöngyösön is tesztelték a szociális és oktatási intézményekben dolgozókat. A tesztelés célja az volt, hogy pontosabb képet kapjanak az egyes szakmai csoportok átfertőzöttségéről, hogy az intézményekben biztonságosan folyhasson a munka.

   

  A Kistérségi Humán Szolgáltató Központ által működtetett bentlakásos intézmények - az Idősek Bentlakásos Otthona, a Családok és Gyermekek Átmeneti Otthona, valamint a Hajléktalanok Gondozóháza mind az 53 dolgozója átesett a Covid-szűrésen - tájékoztatott Maka Piroska.

  A KHSZK igazgatója elmondta: a vizsgálat során öt tünetmentes dolgozónak lett pozitív a tesztje. Ők még a szűrés napján jelentkeztek a háziorvosuknál.

  Az igazgató hozzátette: az intézményekben nem csak a dolgozók, hanem az ellátottak is tünetmentesek.

  A kilenc gyöngyösi óvodában dolgozó 182 alkalmazott közül 90-en kérték az önkéntes Covid-szűrést. Közülük ketten produkáltak pozitív eredményű tesztet, így a Katona József Úti Tagóvoda Maci csoportja tíz napra karanténba vonul.

  Molnár Lászlóné, Gyöngyös Város Óvodáinak vezetője arról tájékoztatott, hogy több dolgozó a koronavírus okozta, vagy egyéb fertőzés miatt nem vett részt a tesztelésen.

  A héten tesztelték a három gyöngyösi bölcsőde dolgozóit is. A Visonta Úti Bölcsődében 17-en vettek részt a vizsgálaton, mindannyian negatív eredményt mutattak, ahogyan a Jeruzsálem Úti Bölcsődében sem találtak koronavírussal fertőzött dolgozót. A Dobó Úti Bölcsődében egy alkalmazottnál mutatott pozitív eredményt a teszt, ezért a Csibe csoport december 6-ig karanténban lesz.


  Közösségi funkciók