3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Péntektől a piacok egész területén is maszkot kell viselni

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.11.05. csütörtök
 
Utoljára módosítva: 2020-11-05 10:01
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A rendelkezésre álló adatok alapján a koronavírus fertőzések száma folyamatosan növekszik. A járvány terjedésének megelőzése érdekében 2020. november 6-tól az önkormányzat új rendelkezést léptet életbe.

   
   

  Eszerint a gyöngyösi piacok teljes területén, beleértve az őstermelői részeket is, kötelező lesz a maszkviselés, valamint a lehetőség szerinti minél gyakoribb kézfertőtlenítés.

  A piacokon kereskedelmi vagy vendéglátói tevékenységet folytató üzletekben a kormányrendeletben foglaltak szerint továbbra is kötelező az orr és a száj eltakarására alkalmas maszk viselése.

  A szigorítást a Városgondozási Zrt. Piacüzemeltetési Szabályzata is tartalmazni fogja, ennél fogva alkalmazását ellenőrzi és betartatja. A szabályzatban foglaltak, ezen belül a maszkviselési szabályok be nem tartásáért - a Piacüzemeltetési Szabályzatban foglalt egyéb jogkövetkezmények mellett - a Városrendészet a közösségi együttélés szabályainak sérelme miatt helyszíni bírságot szabhat ki, vagy hatósági bejelentéssel élhet a szankció kiszabása érdekében.


  Közösségi funkciók