3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Bulik koronavírus idején

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.09.16. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A szórakozóhelyeken megtartott hétvégi programok magánrendezvénynek minősülnek, a kormányrendelet értelmében 500 főig megrendezhetők. Aki mégis helyteleníti ezeket, kifogását a rendőrség felé jelezheti.

   
   

  Vannak, akik aggályosnak és meggondolatlannak tartják, hogy több gyöngyösi szórakozóhelyen is több száz fős rendezvényeket szerveznek hétvégente, ahol a vendégek a koronavírus terjedését csökkentő szabályok betartása nélkül szórakoznak. Habár a vendéglátóhelyek többségénél belépés előtt mérik a testhőmérsékletet, gondoskodnak a kézfertőtlenítésről, ám a fiatalok nem viselnek maszkot, és a tömeges részvétel miatta a kötelező szociális távolság is betarthatatlan.

  Az elmúlt hetekben több lakossági bejelentés is érkezett a város önkormányzatához azzal kapcsolatban, hogy hová fordulhatnak azok, akik a zárt térben megrendezett, nagy közönséget befogadó partik ellen szót szeretnének emelni.

  A szórakozóhelyeken megtartott hétvégi programok magánrendezvénynek minősülnek, a kormányrendelet értelmében 500 főig megrendezhetők. Aki mégis helyteleníti ezeket, kifogását a rendőrség felé jelezheti. Az önkormányzatnak nincs lehetősége a magánrendezvények szabályozására, korlátozására.

  A járványügyi szabályok betartása a rendezvény szervezőjét és a résztvevőket terheli.


  Közösségi funkciók