3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Szünetel az ügyfélfogadás

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.09.15. kedd
 
Utoljára módosítva: 2020-09-15 13:07
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   
  Fotó: Gyöngyösi TV

  A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatalban szeptember 15-től szünetel az ügyfélforgalom. Személyes ügyintézésre csak kivételes esetben kerülhet sor, ekkor kötelező a maszk viselése és a kézfertőtlenítés, valamint az épületbe lépéskor mindenkinek testhőmérsékletet mérnek.

   
   

  Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a koronavírus újabb terjedésének megelőzése érdekében a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatalban 2020. szeptember 15-től kezdődően, előre meg nem határozható időtartamig az ügyfélfogadás szünetel.

  Személyes ügyintézésre kivételes esetben, az érintett ügyintézővel történt előzetes telefonos vagy elektronikus egyeztetést követően van lehetőség.

  Az ügyintézés során a maszk viselése, kézfertőtlenítés és testhőmérséklet-mérés kötelező.

  Telefonon továbbra is állunk az önök rendelkezésére.

  Az ügyfelek, társhatóságok, szerződéses partnerek beadványait, kérelmeit postai levélben vagy elektronikus formában (e-mail, ügyfélkapu, hivatali kapu) fogadjuk. A hivatal elérhetőségei a www.gyongyos.hu honlapon megtalálhatók.

  Kérjük, hogy a járvány terjedésének csökkentése érdekében a megelőző intézkedést szíveskedjenek betartani.

  Megértésüket, együttműködésüket előre is köszönjünk!

  Vigyázzunk egymásra!

  A polgármesteri hivatal elérhetőségei:

  Városvezetés

  Polgármesteri kabinet

  Jegyzői iroda

  Közigazgatási és Intézményirányítási Igazgatóság

  Pénzügyi és Költségvetési Igazgatóság

  Városfejlesztési és Városüzemeltetési Igazgatóság

  Városrendészet


  Közösségi funkciók