3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Csütörtöktől több intézményt is bezárnak

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.09.09. szerda
 
Utoljára módosítva: 2020-09-09 14:30
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Bezárják az idősek, a fogyatékosok, valamint a pszichiátriai és szenvedélybetegek nappali ellátását biztosító intézményeket szeptember 10-től visszavonásig.

   

  Tekintettel az új koronavírus-járvány országos és helyi járványügyi adataira, és arra, hogy a járvány okozta megbetegedés elsősorban az idős és egyéb betegségben szenvedőket érinti leginkább, valamint, hogy a járvány a zártabb közösségekben, intézményekben gyorsabban terjed, a fenntartóval történt egyeztetés alapján a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ (KHSZK) intézményeiben az alábbi szigorítások lépnek életbe: az idősek, a fogyatékosok, a pszichiátriai és szenvedélybetegek nappali ellátását biztosító intézményeket szeptember 10-től visszavonásig bezárják.

  Hétszínvirág Napközi Otthon

  A bezárás időtartama alatt a támogató szolgálat igény és megállapodás esetén otthonában személyi segítést biztosít, a bevásárlást, gyógyszerek kiváltását elvégzi. Az ellátottakkal való kapcsolattartás módja a járványügyi veszélyhelyzethez hasonlóan napi szinten telefonon történik, mely dokumentálása az eddig alkalmazott nyomtatványon történik.

  Idősek Klubja

  A bezárás időtartama alatt az egyszeri meleg étkezést kiszállítással biztosítják, illetve a klubban gondozók és a házi segítség nyújtás gondozói igény esetén látogatják az ellátottakat, a bevásárlást, gyógyszerek kiváltását elvégzik. Az ellátottakkal való akár személyes, akár telefonos kapcsolattartást napi szinten dokumentálják.

  Pszichiátriai és szenvedélybetegek nappali ellátása

  Az egyszeri meleg étkezést kiszállítással biztosítják, illetve a klubgondozó és a közösségi ellátás gondozói rendszeresen látogatják a gondozottakat, a bevásárlást, gyógyszerek kiváltását elvégzik. Az ellátottakkal való akár személyes, akár telefonos kapcsolattartást napi szinten dokumentálják.

  A KHSZK telephelyein gondoskodnak a teljeskörű fertőtlenítésről.


  Közösségi funkciók