3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Parkolókártya: díjtalan, de meg kell hosszabbítani

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.09.08. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   
  Fotó: Gyöngyösi TV

  A feltételekhez kötött várakozási övezetekben szeptember 15-én lejár az érvényességi ideje a tavaly kiállított parkolókártyáknak. Az idei évtől mind az új kártyák igénylése, mind pedig a meglévők meghosszabbítása díjmentes.

   
   

  A Koháry úton és környékén, valamint a toronyháznál és annak közelében lakók, illetve az adott területen vállalkozást folytatók a hónap közepéig újíthatják meg a parkolási engedélyüket.

  Személyesen új parkolókártyát kérni, vagy a meglévő érvényességét meghosszabbítani a Városrendészeti Igazgatóságon (Gyöngyös, Fő tér 2.) lehet ügyfélfogadási időben. Ehhez ki kell tölteni a parkolási engedélyhez szükséges kérelmet, kiegészítve a szükséges mellékletekkel.

  A dokumentumokat postai levélben is el lehet küldeni, vagy szkennelt formában e-mailen a pentek.ildiko@gyongyosph.hu e-mail-címre is továbbítható.

  Parkolási engedélyt a várakozási övezetben található lakásingatlanok tulajdonosai, bérlői, használói, továbbá a várakozási övezetben székhellyel, telephellyel rendelkező személyek jogosultak igényelni.

  Letölthető kérelem: http://www.gyongyos.hu/ugyintezes/varosrendeszet/2992-letoltheto_dokumentumok


  Közösségi funkciók