3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Parkolókártya: díjtalan, de meg kell hosszabbítani

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.09.08. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   
  Fotó: Gyöngyösi TV

  A feltételekhez kötött várakozási övezetekben szeptember 15-én lejár az érvényességi ideje a tavaly kiállított parkolókártyáknak. Az idei évtől mind az új kártyák igénylése, mind pedig a meglévők meghosszabbítása díjmentes.

   
   

  A Koháry úton és környékén, valamint a toronyháznál és annak közelében lakók, illetve az adott területen vállalkozást folytatók a hónap közepéig újíthatják meg a parkolási engedélyüket.

  Személyesen új parkolókártyát kérni, vagy a meglévő érvényességét meghosszabbítani a Városrendészeti Igazgatóságon (Gyöngyös, Fő tér 2.) lehet ügyfélfogadási időben. Ehhez ki kell tölteni a parkolási engedélyhez szükséges kérelmet, kiegészítve a szükséges mellékletekkel.

  A dokumentumokat postai levélben is el lehet küldeni, vagy szkennelt formában e-mailen a pentek.ildiko@gyongyosph.hu e-mail-címre is továbbítható.

  Parkolási engedélyt a várakozási övezetben található lakásingatlanok tulajdonosai, bérlői, használói, továbbá a várakozási övezetben székhellyel, telephellyel rendelkező személyek jogosultak igényelni.

  Letölthető kérelem: http://www.gyongyos.hu/ugyintezes/varosrendeszet/2992-letoltheto_dokumentumok


  Közösségi funkciók