3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Országos érdeklődés kísérte Gyöngyös logópályázatát

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.09.05. szombat
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Nagy volt az érdeklődés az önkormányzat által meghirdetett logópályázat iránt, melyre a nevezési határidőig, vagyis július végéig 65 pályázat érkezett. A felhívás országosan felkeltette és megmozgatta a kreatív gondolkodók fantáziáját.

   

  Egy szakértői bizottság már értékelte a pályázatokat, melynek javaslatát figyelembe véve – a tervek szerint szeptember végén – majd a képviselő-testület dönt arról, hogy melyik embléma jelképezi leginkább Gyöngyöst.

  Kárpáti István alpolgármester elmondta: nagy érdeklődésre számítottak, ám a várakozásokat felülmúlta, hogy 65 pályázat közül kellett kiválasztaniuk azokat a logóterveket, amelyek amellett, hogy ötletesek, időtállóan mutatják meg a város múltját, jelenét és jövőjét, valamint Gyöngyös különleges értékeit.

  Az alpolgármester hozzátette: örömmel fogadták, hogy nem csupán helyben, hanem országos szinten megmozgatta a profi és amatőr grafikusok fantáziáját az önkormányzat logópályázata.

  A logó nem váltja fel, és nem is helyettesítheti Gyöngyös címerét, elsősorban arra szolgál majd, hogy a turisták és a befektetők könnyebben beazonosítsák a várost, továbbá szükséges egy városi arculati kézikönyv kidolgozásához is.


  Közösségi funkciók