3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Országos érdeklődés kísérte Gyöngyös logópályázatát

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.09.05. szombat
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Nagy volt az érdeklődés az önkormányzat által meghirdetett logópályázat iránt, melyre a nevezési határidőig, vagyis július végéig 65 pályázat érkezett. A felhívás országosan felkeltette és megmozgatta a kreatív gondolkodók fantáziáját.

   

  Egy szakértői bizottság már értékelte a pályázatokat, melynek javaslatát figyelembe véve – a tervek szerint szeptember végén – majd a képviselő-testület dönt arról, hogy melyik embléma jelképezi leginkább Gyöngyöst.

  Kárpáti István alpolgármester elmondta: nagy érdeklődésre számítottak, ám a várakozásokat felülmúlta, hogy 65 pályázat közül kellett kiválasztaniuk azokat a logóterveket, amelyek amellett, hogy ötletesek, időtállóan mutatják meg a város múltját, jelenét és jövőjét, valamint Gyöngyös különleges értékeit.

  Az alpolgármester hozzátette: örömmel fogadták, hogy nem csupán helyben, hanem országos szinten megmozgatta a profi és amatőr grafikusok fantáziáját az önkormányzat logópályázata.

  A logó nem váltja fel, és nem is helyettesítheti Gyöngyös címerét, elsősorban arra szolgál majd, hogy a turisták és a befektetők könnyebben beazonosítsák a várost, továbbá szükséges egy városi arculati kézikönyv kidolgozásához is.


  Közösségi funkciók