3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Zöldhulladék: gyűjtse össze és kötegelve helyezze a ház elé!

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.09.04. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   
  Fotó: Gyöngyösi TV

  A vihar miatt keletkezett zöldhulladékot kötegelve kell az ingatlanok előtt elhelyezni, hogy a szolgáltató az ütemezett szállításnak megfelelően el tudja takarítani.

   
   

  A napokban az utóbbi időszak egyik legnagyobb vihara csapott le Gyöngyösre is. A hatalmas erejű szél fákat döntött ki, ágakat szakított le.

  A városban élőknek nagy gondot jelent az ingatlanok előtt, vagy az udvarban letört ágak, kicsavart fák tárolása elszállítása. A zöldhulladék eltakarításában a szolgáltatással megbízott vállalkozás segít majd, a helyi hulladékgyűjtő naptárban megjelölt időpontoknak megfelelően.

  A zöldhulladék-elszállítási ütemterv ide kattintva megtalálható.

  A zöldhulladékot a szállítás napjáig kötegelve lehet elhelyezni az ingatlan előtti területen.

  A nagy méretű ágak, illetve kidőlt fák feldarabolásában a tűzoltók segítenek, ám elszállítani csak a hulladékkezeléssel megbízott cég tudja.


  Közösségi funkciók