3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Tour de Hongrie: szerdán több utat lezárnak

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.09.01. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Tour de Hongrie mezőnyének érkezése miatt szeptember 2-án kora délután több utcát is lezárnak Gyöngyösön és Mátrafüreden.

   

  Szeptember 2-án érkezik Gyöngyösre a Tour de Hongrie kerékpáros verseny mezőnye, neves nemzetközi világhírű sportolókkal.

  A Magyar Kerékpáros Körverseny 5. szakasza, ami egyben a megmérettetés utolsó etapja, az ország tetején, Kékestetőn ér véget.

  A világhírű versenyzőkből álló mezőny szeptember 2-án, szerdán délután Miskolcról érkezik Gyöngyösre Abasár felől, a 3-as számú főúton, és végig halad a városban a Szurdokpart úton, a Kossuth Lajos utcán, majd a 24-es úton megy tovább a Mátrába.

  A Tour de Hongrie által érintett szakaszokon a verseny közlekedés-biztonsága érdekében útlezárások lesznek.

  A mezőny várhatóan 15 óra után éri el Gyöngyöst.

  A szervezők tájékoztatása szerint az előzetes tervek alapján a várost érintő szakaszon az alábbi időpontokban várható útlezárás:

  - Mátrafüreden 14:00-14:30 és 15:30-16:30 óra között

  - Gyöngyösön 15:30-16:30 óra között

  A forgalomkorlátozás a kerékpárosok érkezését megelőzően 15-20 perccel várható.

  A mezőny haladási útvonala és a lezárt szakaszokat ide kattintva is megtekintheti.


  Közösségi funkciók