3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Látogatási tilalmat rendeltek el az IBO-ban

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.09.01. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Látogatási és kijárási tilalmat rendelt el a fenntartó szeptember 2-tól visszavonásig a gyöngyösi Idősek Bentlakásos Otthonában (IBO) a koronavírus-járvány terjedése miatt, valamint a tömeges megbetegedés megelőzése érdekében.

   
   

  Az intézményben továbbra is fogadják a gondozottaknak érkező csomagokat, ám ezt szigorú feltételekhez kötik:

  - A kívülről érkező csomagokat fertőtleníthető, eldobható, névvel, szobaszámmal ellátott táskákban kell leadni, amit fertőtlenítés után az ellátottak még aznap megkapnak.

  - A csomagban eldobható tárolódobozokat kell elhelyezni.

  - A csomagot a gazdasági bejáratnál veszik át munkanapokon 14 és 18 óra között, hétvégén 14 és 15 óra között.

  A látogatási tilalom alatt a személyes találkozások helyett az Idősek Bentlakásos Otthona mentálhigiénés csoportjának munkatársaitól kérhető információ.

  Munkanapokon a 8 és 16 óra között e-mailben vagy hagyományos levél formájában küldött üzenetet nagy betűkkel nyomtatva átadják a címzettnek.

  A lakóknak minden esetben biztosítják a telefonos beszélgetés lehetőségét, melynek időpontját előre egyeztetni kell telefonon vagy e-mail-ben a +36 30 205 28 42-es telefonszámon vagy az ibomentalos@gyongyosikisterseg.hu címen.

  A lakók egészségi állapotáról a +36 30 501 0475 telefonszámon adnak felvilágosítást.

  Az ellátottak általános állapotáról 0-24 órában a +36 37/311 026-os telefonszámon lehet érdeklődni.

  Lehetőség van továbbá Viberen és Messengeren is videóhívásra, melynek technikai feltételeit az intézményben az IBO biztosítja. A videóhívás szintén előzetes időpontegyeztetéshez kötött, melyet e-mailben vagy telefonon kérhetnek a hozzátartozók. Az erre az alkalomra létrehozott profilt (Mentalos Ibo) meg kell jelölni ismerősnek, majd a leegyeztetett időpontban kezdeményezni kell a hívást.


  Közösségi funkciók