3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

A kórház környékén több helyen is tilos autóval megállni

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.08.24. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A helyijárati autóbuszok útvonalváltozása miatt több forgalmirend-változás is életbelépett Gyöngyösön augusztus 25-től.

   

  A Bethlen Gábor utca - Mérges utca csomópontba az elsőbbségadás kötelező jelzőtábla helyett STOP tábla került, továbbá a pozícióvonalat a csomóponttól messzebb festették fel, ezzel is segítve az autóbusz bekanyarodását a Bethlen Gábor utcába.

  Forgalomtechnikai tükröt helyeztek ki a Mátra út - Erzsébet királyné utca csomópontba, hogy segítsék az Erzsébet királyné utcáról a Mátrai útra, déli irányba kikanyarodókat.

  A Dózsa György utcát és az Erzsébet királyné utcát összekötő 1577 hrsz-ú útszakaszt egyirányúsították a Dózsa György utca - Erzsébet királyné utcai parkoló útcsatlakozása közötti szakaszon, az Erzsébet királyné utca felé. Így az Erzsébet királyné utcai nagy parkolót a járművek még meg tudják közelíteni az Erzsébet királyné utca felől, azonban a Dózsa utca felé tovább hajtani nem tudnak.

  A Bugát Pál Kórház környékén több helyen megállni tilos jelzőtáblát helyeztek ki, hogy segítsék az autóbusz-közlekedését.

  A megállási tilalmakra sárgára festett útszegélyekkel is felhívják a járművezetők figyelmét.

  Új autóbusz-megállóhelyeket jelöltek ki a Dózsa György utcában a Bugát Pál Kórháznál, a Baross Gábor utcában a Kolozsvári utcai kereszteződésnél, és a Jászsági utca - Kolozsvári utca csomópontjában, a Fahéj ABC-nél.


  Közösségi funkciók