3 °C

 
 
12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

9/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

8/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Bővebben


Gyöngyös minden bölcsődéjében jó helyen vannak a gyermekek

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.07.16. csütörtök
 
Utoljára módosítva: 2020-07-16 13:37
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   
  Fotó: Gyöngyösi TV

  A gyöngyösi Visonta Úti Bölcsőde két munkatársa, Bódi Zoltánné konyhalány és Bozsik Józsefné koordinátor részesült idén elismerésben az önkormányzat által szervezett bölcsődék napi ünnepségen.

   
   

  Habár a város évek óta minden áprilisban köszönti a bölcsődei dolgozókat az intézmények hivatalos, tavasszal szokásos ünnepén, ezt az alkalmat idén a világjárvány felülírta.

  - A városban évek óta három kiváló bölcsőde és családi napközi működik, éppen ezért az alkalmazottak méltán megérdemlik, hogy ezt az önkormányzat is elismerje, értékelje - mondta köszöntőjében Hiesz György polgármester, aki az intézmények dolgozóinak méltatása mellett felidézte a bölcsődék kialakulásának történetét, valamint személyes emlékeit. - Nagyszülőként és édesapaként is látom, milyen nagy szükség van a bölcsődékre. Mintha a történelem ismételné önmagát. Ahogyan az első bölcsődék megszületésekor, úgy napjainkban is főként az iparosodás és a fejlődés, valamint az édesanyák munkába állása miatt egyre nagyobb az igény arra, hogy amíg a szülők a család megélhetésének biztosítása miatt dolgoznak, kisgyermekeiket is biztonságban tudják.

  A polgármester utalt arra, hogy egyre több munkáltató törekszik arra, hogy az önkormányzat példáját követve a cég által létrehozott bölcsődében biztosítsák az alkalmazottak gyermekeinek gondozását. Ez a törekvés immár Gyöngyösön is érzékelhető.

  A városi ünnepségen dr. Szén Gabriella önkormányzati képviselő, az Ifjúsági és Kulturális Bizottság elnöke kiemelte: büszke arra, hogy Gyöngyös minden bölcsődéjében biztonságban, jó helyen tudhatják a szülők gyermekeiket.

  A rendezvényen a Jeruzsálem Úti Tagóvoda nagycsoportosai köszöntötték műsorukkal az ünnepelteket.


  Közösségi funkciók