3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Tájékoztatás az új településrendezési eszközök elkészültéről

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.07.14. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Gyöngyös város teljes közigazgatási területére az új településrendezési eszközök (településszerkezeti terv, helyi építési szabályzat és szabályozási terv) véleményezési anyaga elkészült.

   

  Tisztelt Érdeklődők, Tisztelt Partnerek!

  Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város teljes közigazgatási területére az új településrendezési eszközök (településszerkezeti terv, helyi építési szabályzat és szabályozási terv) véleményezési anyaga elkészült.

  Az új rendezési terv készítését jogszabályi előírások tették szükségessé, mely alapján meghatározott időszakonként felülvizsgálatát el kell végezni. A jelenleg hatályos rendezési terv korábbi jogszabályok alapján készült, ezért a törvény az alkalmazhatóságát is határidőhöz köti.

  Az új településrendezési eszközök tervezete megtekinthető a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatalban (Gyöngyös, Fő tér 13. I. em. 38. iroda), továbbá elektronikus formában az alábbi internetes elérhetőségen:

  https://www.koszeghy.art/tervek/gyongyos2020kozbenso/

  A szabályozási terv interaktív térképe az alábbi linken tekinthető meg:

  http://gis.koszeghy.art/

  Várjuk az új településrendezési eszközökkel kapcsolatos észrevételeiket, javaslataikat 2020. augusztus 3-ig elektronikus levélben a nemeti.laszlo@gyongyosph.hu e-mail címre, vagy írásban (Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal Főépítész 3200 Gyöngyös, Fő tér 13.).

  Gyöngyös, 2020. július 10.

  Hiesz György

  polgármester


  Közösségi funkciók