3 °C

 
 
27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Kórházi információk

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.05.11. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Indulnak a sportorvosi és a foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok, tudnivalók a koronavírus-tesztekről valamint a kismamák vérvételéről.

   

  A héten már kérhető időpont a sportorvosi és a foglalkozás egészségügyi vizsgálatokra a Bugát Pál Kórházban. Mindkettő esetében igaz, hogy óránként 4 páciens látható el. A sportorvosi vizsgálatra a József Attila úti bejáraton kell érkezni, az új szakrendelő bejáratánál próbálkozókat nem fogják a kórház épületén keresztül átengedni. A mentőportánál ki kell tölteni a kérdőívet, megmérik a testhőmérsékletet, ezt követően engedik be a kórház területére. A foglalkozás egészségügyi rendelő az új szakrendelő földszintjén található. Mindkettőre érvényes a telefonos, előzetes időpont egyeztetés! A rendelések időpontja a kórház honlapján megtalálható.

  Kismamák vérvétele
  A terheléses vércukor vizsgálatra váró kismamáktól a vért az új szakrendelő I. emeletén található vérvételi helyiségben veszi le a szakrendelő munkatársa. Az ellátás beutalóköteles. A szociális távolság betartása mellett a váróban a vizsgálat végéig egyszerre több kismama is tartózkodhat. Ezt a asszisztensnek kell felügyelnie, de természetesen a kismamák együttműködése is szükséges.

  Tervezett műtétek, beavatkozások előtti COVID teszt levétele
  Az egynapos sebészeti és a halaszthatatlan elektív műtétekhez, valamint az endoszkópos vizsgálatokhoz negatív COVID teszt szükséges. A teszt elvégzését CSAK a műtétet, vagy a beavatkozást végző orvos rendelheti el. A kenetek levételét a Bugát Pál Kórházban a higiéniai osztály dolgozói végzik, naponta 10 - 12 óráig a proctológia szakrendelőben. Naponta maximum 10 kenet levétele engedélyezett. A beteg teendői a kenetvételre: a levétel előtt 2 órával NE: egyen, igyon, NE mosson fogat, NE használjon szájvizet. Érkezzen a megadott időpontra. Nem szükséges a COVID teszt az egynapos szemészeti lencseműtétek, a nőgyógyászati kisműtétek és a császármetszés esetében.


  Közösségi funkciók