3 °C

 
 
27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Újabb körözött személyre bukkantak

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.05.06. szerda
 
Utoljára módosítva: 2020-05-07 07:21
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az elmúlt hétvégén ismét egy rendőrség által körözött személyt azonosítottak Gyöngyösön a Városrendészeti Igazgatóság munkatársai. Ferenczy Dániel igazgató elmondta: kollégáival folyamatosan nyomon követik a police.hu oldalon közétett helybeli körözött személyek listáját, és ha valakit felismernek, azonnal értesítik a rendőrséget.

   

  Munkájuk hatékonynak bizonyult, ugyanis áprilisban is a napokkal ezelőtti esethez hasonló módon sikerült kézre keríteniük valakit, akinek tartózkodási helye eddig ismeretlen volt a rendőrök előtt is.

  Szintén május első hétvégéjén kellett intézkedniük a városrendészeknek, akik egy lakossági bejelentés alapján érkeztek a Mérges útra, ahol az egyik társasházból cserepes muskátlikat tulajdonítottak el. A terület átvizsgálása után gyorsan megtalálták az elkövetőket, akiket azonnal előállítottak a gyöngyösi rendőrkapitányságon.

  Ferenczy Dániel kiemelte: a Városrendészet járőrei folyamatosan arra törekszenek, hogy a gyöngyösiek biztonságban érezhessék magukat. Az év elejétől radikálisan megújult igazgatóságnak továbbra is kiemelt célja, hogy a törvényes rend alapvető feltételeit úgy teremtse meg a városban, hogy a lakossági is elégedett legyen munkájukkal.


  Közösségi funkciók