3 °C

 
 
15/2020.(V.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. május 27-én rendeletet alkotott A HELYI KITÜNTETÉSEK ALAPÍTÁSÁRÓL ÉS ADOMÁNYOZÁSÁNAK RENDJÉRŐL SZÓLÓ 7/2015.(II.27.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

14/2020.(V.7.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. május 7-én rendeletet alkotott A PIACOK VESZÉLYHELYZETTEL ÖSSZEFÜGGŐ LÁTOGATÁSI RENDJÉRŐL

13/2020.(IV.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 30-án rendeletet alkotott A GYERMEKJÓLÉTI ALAPELLÁTÁSOKRÓL, VALAMINT A GYERMEKÉTKEZTETÉS INTÉZMÉNYI TÉRÍTÉSI DÍJÁRÓL.

12/2020.(IV.24.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 24-én rendeletet alkotott A HÉTVÉGÉRE VONATKOZÓ KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ RENDKÍVÜLI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

11/2020.(IV.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 17-én rendeletet alkotott A HÉTVÉGÉRE VONATKOZÓ KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ RENDKÍVÜLI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

BővebbenA Bugát Pál Kórházat segíti a B. Braun gyöngyösi gyára

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.04.23. csütörtök
 
 
  Szerző: T. Bokros Mária
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Tekintélyes mennyiségű, az infúziós terápiában használt szerelékekkel és eszközökkel segíti a Bugát Pál Kórházat a B. Braun gyöngyösi gyára.

   

  A világjárvánnyá vált új típusú koronavírus okozta körülmények között az egészségipar minden szereplője fokozott erőfeszítéssel dolgozik a beteg emberekért. A B. Braun Magyarország cégcsoportjának, így 1991 óta működő gyöngyösi gyárnak is küldetése az országban és a világon élő beteg emberek állapotának javítása, ennek megfelelően a cég minden területen nagy energiát fektet abba, hogy munkájukkal támogassák az orvosok és egészségügyi szakemberek áldozatos munkáját.

  - A kialakult nehéz helyzetben szeretnénk intézményük munkáját segíteni támogatásunkkal, amelynek keretében a gyöngyösi gyárunkban gyártott termékeket nyújtjuk át térítésmentesen a Bugát Pál Kórház részére. Bízunk benne, hogy az infúziós terápiában használatos szerelékek és eszközök segíteni fogják az Önök magas színvonalú betegellátását - áll Virág Gábor régióigazgató levelében.

  Weisz Péter főigazgató köszönőlevelében hangsúlyozza: - Minden segítség, felajánlás, adomány felértékelődik ezekben a napokban, mikor mindannyiunktól nagy odafigyelést, fegyelmet, és megfontolt döntéseket kíván a veszélyhelyzet. Magánemberektől, cégektől kapott folyamatos segítség mind anyagi, de erkölcsi értelemben is erőt ad a kórház munkatársainak, hogy a betegek érdekében munkájukat a lehető legjobban végezzék.


  Közösségi funkciók