3 °C

 
 
15/2020.(V.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. május 27-én rendeletet alkotott A HELYI KITÜNTETÉSEK ALAPÍTÁSÁRÓL ÉS ADOMÁNYOZÁSÁNAK RENDJÉRŐL SZÓLÓ 7/2015.(II.27.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

14/2020.(V.7.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. május 7-én rendeletet alkotott A PIACOK VESZÉLYHELYZETTEL ÖSSZEFÜGGŐ LÁTOGATÁSI RENDJÉRŐL

13/2020.(IV.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 30-án rendeletet alkotott A GYERMEKJÓLÉTI ALAPELLÁTÁSOKRÓL, VALAMINT A GYERMEKÉTKEZTETÉS INTÉZMÉNYI TÉRÍTÉSI DÍJÁRÓL.

12/2020.(IV.24.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 24-én rendeletet alkotott A HÉTVÉGÉRE VONATKOZÓ KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ RENDKÍVÜLI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

11/2020.(IV.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 17-én rendeletet alkotott A HÉTVÉGÉRE VONATKOZÓ KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ RENDKÍVÜLI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

BővebbenCsütörtöktől fertőtlenítik a várost

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.04.01. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Április 2-án este Gyöngyös legforgalmasabb városrészein és közterületein is elkezdik az általános fertőtlenítését.

   

  Elsősorban a legforgalmasabb helyeken, például a pénzintézeteknél, postánál, gyógyszertáraknál lévő korlátokat, a belvárosi parkokban lévő utcabútorokat, valamint a gyalogátkelőhelyeknél lévő oszlopokat, a helyközi buszmegállókat, illetve az autóbusz-állomás teljes területét tisztítják meg - mondta szerdai sajtótájékoztatóján Kévés Tamás, Gyöngyös alpolgármestere.

  Az önkormányzat a szolgáltatást a Városgondozási Zrt.-től rendelte meg a járványidőszak teljes egészére, a költségeket - az óránkénti több mint 10 ezer forintot - a város költségvetéséből finanszírozzák.

  Az alpolgármester hangsúlyozta: a város fertőtlenítése nem kötelessége az önkormányzatnak, mégis fontosnak tartják annak érdekében, hogy megóvják a gyöngyösiek egészségét és lassítsák a járvány terjedését.

  A permetezéssel felhordott fertőtlenítő szer gomba-, vírus- és baktériumölő, emberre, állatra nem jelent veszélyt. Ettől függetlenül a szolgáltatót arra kérte az önkormányzat, hogy korán reggel és este végezzék el a munkát.


  Közösségi funkciók