3 °C

 
 
1/2021. (I.10.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 10-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁTÁRÓL.

40/2020.(XII.18.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 18-án rendeletet alkotott EGYES, TEMETKEZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

39/2020.(XII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 17-én rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Közlemény

A Kőkút úti telephely környezetvédelmi felülvizsgálati eljárása keretében történő közmeghallgatásról.

37/2020.(XII.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 4-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Csütörtöktől fertőtlenítik a várost

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.04.01. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Április 2-án este Gyöngyös legforgalmasabb városrészein és közterületein is elkezdik az általános fertőtlenítését.

   

  Elsősorban a legforgalmasabb helyeken, például a pénzintézeteknél, postánál, gyógyszertáraknál lévő korlátokat, a belvárosi parkokban lévő utcabútorokat, valamint a gyalogátkelőhelyeknél lévő oszlopokat, a helyközi buszmegállókat, illetve az autóbusz-állomás teljes területét tisztítják meg - mondta szerdai sajtótájékoztatóján Kévés Tamás, Gyöngyös alpolgármestere.

  Az önkormányzat a szolgáltatást a Városgondozási Zrt.-től rendelte meg a járványidőszak teljes egészére, a költségeket - az óránkénti több mint 10 ezer forintot - a város költségvetéséből finanszírozzák.

  Az alpolgármester hangsúlyozta: a város fertőtlenítése nem kötelessége az önkormányzatnak, mégis fontosnak tartják annak érdekében, hogy megóvják a gyöngyösiek egészségét és lassítsák a járvány terjedését.

  A permetezéssel felhordott fertőtlenítő szer gomba-, vírus- és baktériumölő, emberre, állatra nem jelent veszélyt. Ettől függetlenül a szolgáltatót arra kérte az önkormányzat, hogy korán reggel és este végezzék el a munkát.


  Közösségi funkciók