3 °C

 
 
27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Csütörtöktől fertőtlenítik a várost

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.04.01. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Április 2-án este Gyöngyös legforgalmasabb városrészein és közterületein is elkezdik az általános fertőtlenítését.

   

  Elsősorban a legforgalmasabb helyeken, például a pénzintézeteknél, postánál, gyógyszertáraknál lévő korlátokat, a belvárosi parkokban lévő utcabútorokat, valamint a gyalogátkelőhelyeknél lévő oszlopokat, a helyközi buszmegállókat, illetve az autóbusz-állomás teljes területét tisztítják meg - mondta szerdai sajtótájékoztatóján Kévés Tamás, Gyöngyös alpolgármestere.

  Az önkormányzat a szolgáltatást a Városgondozási Zrt.-től rendelte meg a járványidőszak teljes egészére, a költségeket - az óránkénti több mint 10 ezer forintot - a város költségvetéséből finanszírozzák.

  Az alpolgármester hangsúlyozta: a város fertőtlenítése nem kötelessége az önkormányzatnak, mégis fontosnak tartják annak érdekében, hogy megóvják a gyöngyösiek egészségét és lassítsák a járvány terjedését.

  A permetezéssel felhordott fertőtlenítő szer gomba-, vírus- és baktériumölő, emberre, állatra nem jelent veszélyt. Ettől függetlenül a szolgáltatót arra kérte az önkormányzat, hogy korán reggel és este végezzék el a munkát.


  Közösségi funkciók