3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Újabb felajánlás a Bugát Pál Kórháznak

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.03.31. kedd
 
Utoljára módosítva: 2020-03-31 15:18
 
  Szerző: T. Bokros Mária
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  - A kialakult egészségügyi helyzetre való tekintettel konyhastúdióként és helyi lakosként elgondolkoztunk miként tudnánk a magunk módján hozzájárulni a Bugát Pál Kórház dolgozóinak munkájához. Arra jutottunk, hogy jó minőségű vízforralókat és kávé/teafőzőket ajánlunk fel, melyekkel kényelmesebbé, komfortosabbá tehetnénk az ott dolgozók munkáját - mondta Vince Zsolt, a gyöngyösi Vi-Va-Nyi KFT. ügyvezetője.

   

  Egy abasári vállalkozás, a Csaba Gyöngye Élelmiszerbolt kávét, teát és kockacukrot ajánlott fel hogy a készülékek akár azonnal használhatóak legyenek a kórház munkatársai számára.

  - Szeretnénk megköszönni a Bugát Pál Kórház dolgozóinak a mindennapokban tett erőfeszítéseiket, és a jelenleg kialakult helyzetben sok erőt és kitartást kívánni a hátralévő megpróbáltatásokhoz - tette hozzá Vince Zsolt, cégvezető.


  Közösségi funkciók