3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenÁprilis 9-ig pótlékmentesen befizethető a gépjárműadó

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.03.23. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A járványhelyzet miatt a határozatok kézbesítése késhet, ezért a pótlékmentes befizetésre április 9-ig van lehetőség.

   

  Tisztelt Gépjármű-tulajdonosok!

  A Magyar Posta Gyöngyösi Kirendeltsége március 20-án kapta meg a 2020. évi gépjárműadó határozatokat kézbesítésre. Ennek kapcsán jelezték az Önkormányzat felé, hogy a kialakult veszélyhelyzetre, a szűkös munkaerőforrásra és más fontos teendőikre tekintettel a kézbesítést csak fokozatosan, várhatóan március 27-ig tudják elvégezni.

  Ezúton tájékoztatunk minden érintettet, hogy az így kialakult helyzetre tekintettel a gépjárműadó befizetéseket április 9-ig tudjuk fogadni pótlékmentesen.

  Kérem, hogy az adó befizetésekor szíveskedjenek az elektronikus utalást előnyben részesíteni!

  Vigyázzunk egymásra!

  Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal
  Pénzügyi és Költségvetési Igazgatóság Adócsoportja


  Közösségi funkciók