3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Önkéntesek jelentkezését várjuk

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.03.20. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Gyöngyös Város Önkormányzata a veszélyhelyzet idejére önkéntes hálózatot szervez, hogy a járványveszély miatt legveszélyeztetettebb idősek és betegek ne maradjanak ellátás nélkül.

   

  Küzdjünk együtt a koronavírus megfékezéséért!

  Felelősséget érezve a nagyszülők és az idős szülők iránt, számítunk mindenki segítségére, aki vállalja az önkéntes munkát, illetve térítésmentesen felajánlja szolgáltatását, ezzel is segítve a karitatív összefogást.

  Önkéntes segítőink nélkülözhetetlenek, hiszen Gyöngyösön igen sok idős ember él - a lakosság majd egyharmada -, ezért az önkéntes szolgálat folyamatos működtetése komoly kihívást jelent.

  Ha ön egészséges 18-65 év közötti felnőtt, és úgy érzi, szívesen csatlakozna Gyöngyös Város Önkormányzata önkéntes csapatához, akkor várjuk jelentkezését.

  Hívjuk és várjuk mindazokat, akik:

  bevásárlást és gyógyszerkiváltást vállalnak,

  a beszerzett tartós élelmiszerek csomagolásában segítenek,

  a beszerzett tartós élelmiszert és gyógyszereket eljuttatják a megadott címre.

  Jelentkezéskor kérjük, adja meg telefonszámát, e-mail címét és azt, hogy miben tud segíteni!

  Ne feledjék, fiatal és egészséges emberek számára a koronavírus-fertőződés szokványos tünetekkel szokott lezajlani. Azonban az idős és a krónikus betegséggel élőket feltétlenül meg kell védenünk a vírussal való találkozástól.

  JELENTKEZÉS:

  Tel.: +36/37/510-310

  E-mail: onkentes@gyongyosph.hu

  Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

  Hiesz György

  Gyöngyös Város Polgármestere


  Közösségi funkciók