3 °C

 
 
9/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott egyes önkormányzati rendeletek módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

8/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

7/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

BővebbenBezárnak a szakrendelők

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.03.17. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A gyöngyösi Bugát Pál Kórház tájékoztatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiadott koronavírus pandémia miatt bevezetett soron kívüli intézkedésekről:

   

  2020. március 17-től a járóbeteg szakrendelés meghatározatlan ideig szünetel. Kizárólag az életveszélyes vagy tartós károsodást okozó betegeket fogadja a kórház.

  Az előre ütemezett un. elektív ellátás megszűnik. Erről valamennyi beteget személyre szabottan értesítünk.

  Fekvőbeteg felvétele: kizárólag a Sürgősségi Osztályon keresztül történhet.

  A szakrendelő felőli bejáraton csak kórházi dolgozó, valamint a Sürgősségi Osztályra érkező beteg jöhet be. A portaszolgálat megerősítésre kerül, további biztonsági őrök ellenőrzik a beérkezők hőmérsékletét, informálják a betegeket az intézkedésekről és a teendőkről, lehetőségekről.

  Vérvételi vizsgálatokat külső betegek részére a kórházban nem végezhetnek.

  Bent fekvő betegek részére csomagot csak hétköznap hétfőtől ? péntekig 11-12 és 15-16 óra között lehet átadni a szakrendelő bejáratánál az ott ügyeletben lévő kórházi dolgozónak.

  A szakrendelőben telefonon elérhető orvosi ügyelet működik, a betegek tájékoztatására.

  A kórház vezetése kéri a betegek és hozzátartozók megértését és türelmét, a fentiek betartását!


  Közösségi funkciók