3 °C

 
 
9/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott egyes önkormányzati rendeletek módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

8/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

7/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

BővebbenMárcius végéig lehet befizetni a csekkeket

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.03.11. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Várhatóan március 11-én elkezdődött a helyi adók befizetésére szolgáló értesítések és csekkek kézbesítése, amelyek a Magyar Posta közreműködésével jutnak el az érintettekhez.

   
   

  A helyi adók befizetési határideje március 16.

  Tekintette arra, hogy az adófizetői kötelezettség teljesítésére rendelkezésre álló idő igen szűk, és a csekkek kései postázása nem róható fel az adózónak, az adóhatóság nem fog szankciót alkalmazni, ha az adó befizetése március 31-ig megtörténik – mondta Kovács Róbert az önkormányzat Pénzügyi és Költségvetési Igazgatóságának vezetője.

  Az igazgató kiegészítésként hozzátette a moratórium nem vonatkozik azokra az adózókra, akik elektronikus kapcsolattartásra kötelezettek, hiszen ők már március 5. óta hozzáférnek ügyfélkapun, vagy cégkapuk keresztül a befizetéshez szükséges információkhoz.

  Kovács Róbert hangsúlyozta: az előkészítő munka, többségében az önkormányzaton kívül álló okok miatt elhúzódott, ezért a magánszemélyeket érintő adóértesítés és az adóhatározatok postai kézbesítését nem tudták hamarabb elkezdeni.


  Közösségi funkciók