3 °C

 
 
9/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott egyes önkormányzati rendeletek módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

8/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

7/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

BővebbenFejlesztés miatt zárják le a Petőfi utcát

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.03.04. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A szennyvíz-gerinccsatorna felújítása miatt március 16-tól lezárják Gyöngyön a Petőfi Sándor utcát a Szent Bertalan és a Korcsolyás Tamás utca közötti szakaszon, ahol a meglévő szennyvízcsatorna helyére nagyobb átmérőjű csövet fektetnek le.

   
   

  Tekintettel arra, hogy a Petőfi Sándor utca viszonylag keskeny szakaszán a szennyvízcsatorna az úttest közepén, számtalan egyéb közmű közelében fekszik, a biztonságos kivitelezés az úttest teljes lezárása mellett valósítható meg.

  A kivitelezés a Szent Bertalan utca és a Petőfi utca kereszteződéséből indul.

  Az útlezárással és közműépítéssel érintett ingatlanok tulajdonosait, illetve használóit az ingatlanok megközelítésével kapcsolatos minden szükséges tudnivalóról a kivitelező szórólapon tájékoztatja.

  A forgalomváltozás miatt a lezárt szakaszon módosul a helyi és helyközi autóbuszjáratok menetrendje, illetve útvonala. Erről a Táncsics és a Dózsa György úti megállóhelyeken is találnak tájékoztatást.


  Közösségi funkciók