3 °C

 
 
9/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

8/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

6/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A RENDKÍVÜLI ESEMÉNYEK OKOZTA KÁROK ENYHÍTÉSÉRE SZOLGÁLÓ TÁMOGATÁSRÓL.

7/2021.(II.19.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 19-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Már havonta kétszer viszik el a zöldhulladékot

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.03.02. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A hulladékkezeléssel megbízott közszolgáltató társaság már minden háztartásba és társasházi közös képviselőhöz eljuttatta a Gyöngyösön idén érvényes hulladéknaptárt, ami tartalmazza a gyűjtéssel kapcsolatos részletes tájékoztatót is.

   
   

  Eszerint megduplázódik, havi két alkalomra nő a zöldhulladék-szállítások száma. Az év első zöldszállítását március második hetében, az utolsót pedig december első hetében lehet igénybe venni. A kerti hulladékok gyűjtésére és átadására érvényes szabályok nem változtak: edényben vagy zsákban elhelyezve, illetve a nyesedéket egyméteres hosszban, legalább egy helyen összekötve, a szállítás napján kell kihelyezni az ingatlan elé. Az ömlesztett növényi zöldhulladékot a közszolgáltató nem szállítja el.

  Változás továbbá, hogy a családi házas övezetben az eddigi havi egyszeri helyett kétheti gyakorisággal szállítja el a közszolgáltató a szelektíven gyűjtött csomagolási hulladékot. Ezt továbbra is házhoz menő gyűjtéssel veszik át, az üveg a köztéri üveggyűjtőkben helyezhető el, a háztartásban keletkező veszélyes hulladékokat pedig a Kenyérgyár utca 19. szám alatt üzemelő hulladékudvarban lehet leadni.

  A hulladék-közszolgáltatás igénybevétele minden ingatlanra, így az önálló helyrajzi számon bejegyzett garázsok esetében is kötelező a közszolgáltató emblémájával ellátott zsákban, amit meghatározott napon, heti egy alkalommal a kijelölt helyről szállítanak el.

  A hulladékszállítási naptárt honlapunkon is megtalálja, itt


  Közösségi funkciók