3 °C

 
 
9/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott egyes önkormányzati rendeletek módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

8/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

7/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

BővebbenMár havonta kétszer viszik el a zöldhulladékot

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.03.02. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A hulladékkezeléssel megbízott közszolgáltató társaság már minden háztartásba és társasházi közös képviselőhöz eljuttatta a Gyöngyösön idén érvényes hulladéknaptárt, ami tartalmazza a gyűjtéssel kapcsolatos részletes tájékoztatót is.

   
   

  Eszerint megduplázódik, havi két alkalomra nő a zöldhulladék-szállítások száma. Az év első zöldszállítását március második hetében, az utolsót pedig december első hetében lehet igénybe venni. A kerti hulladékok gyűjtésére és átadására érvényes szabályok nem változtak: edényben vagy zsákban elhelyezve, illetve a nyesedéket egyméteres hosszban, legalább egy helyen összekötve, a szállítás napján kell kihelyezni az ingatlan elé. Az ömlesztett növényi zöldhulladékot a közszolgáltató nem szállítja el.

  Változás továbbá, hogy a családi házas övezetben az eddigi havi egyszeri helyett kétheti gyakorisággal szállítja el a közszolgáltató a szelektíven gyűjtött csomagolási hulladékot. Ezt továbbra is házhoz menő gyűjtéssel veszik át, az üveg a köztéri üveggyűjtőkben helyezhető el, a háztartásban keletkező veszélyes hulladékokat pedig a Kenyérgyár utca 19. szám alatt üzemelő hulladékudvarban lehet leadni.

  A hulladék-közszolgáltatás igénybevétele minden ingatlanra, így az önálló helyrajzi számon bejegyzett garázsok esetében is kötelező a közszolgáltató emblémájával ellátott zsákban, amit meghatározott napon, heti egy alkalommal a kijelölt helyről szállítanak el.

  A hulladékszállítási naptárt honlapunkon is megtalálja, itt


  Közösségi funkciók