3 °C

 
 
9/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott egyes önkormányzati rendeletek módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

8/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

7/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

BővebbenNulla százalékos hitelt biztosítanak energiakorszerűsítésre

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.02.17. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Lakóépületek energia-hatékonyságának növeléséhez biztosít hitelprogramot az állam, az Európai Unió támogatásával. A hitelprogram célja a lakossági szektor épületenergetikai beruházásaihoz szükséges forrás biztosítása lakóépületek, valamint lakóépületekhez kapcsolódó megújuló energiaforrás kiépítésének érdekében.

   
   

  A támogatás felhasználható hőszigetelésre, nyílászárócserére, árnyékolók beépítésére, fűtési vagy használatimelegvíz-rendszerek korszerűsítésére, hővisszanyerő berendezés modernizálására, meglévő bel- és kültéri világítási rendszerek energiatakarékos átalakítása.

  Kölcsönfelvevő lehet természetes személy, társasház, illetve lakásszövetkezet.

  A hitelprogram keretösszege a közép-magyarországi régión kívül 105,2 milliárd forint.

  Az érdeklődők országszerte 642 MFB Ponton kaphatnak információt, ahol a kölcsönkérelmek is benyújthatókis. Az 5 millió forintot el nem érő kölcsönösszeg esetében online is benyújtható a kérelem az online.mfb.hu weboldalon.

  Az MFB Pontok címlistáját a www.mfb.hu és https://www.mfb.hu/mfb-pont-kereso címen tették közzé.

  A visszatérítendő hitelösszeg magánszemélyeknek 500 ezer-10 millió forint, társasházak és lakásszövetkezetek esetén pedig lakásonként 250 ezer-7 millió forint. A hitel futamideje maximum 20 év lehet.

  A hitelprogrammal kapcsolatban bővebb tájékoztató itt olvasható.


  Közösségi funkciók