3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenAdjuk azt, amiből a legtöbbünk van - a szeretetet

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2019.12.20. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A városi karácsonyi ünnepségen Hiesz György polgármester az ünnep elanyagiasodásáról beszélt, s emlékeztetett: a valódi ajándék a törődés, a szeretteinkre fordított idő.

   
   

  A modern világ megváltoztatta az ünnepet, rohanunk boltról boltra, nagyobb és drágább ajándékokat igyekszünk beszerezni. S ugyanúgy, ahogy az év többi napján is, rohanunk, és nem teszünk meg olyan dolgokat, amiket később talán már nem lesz módunkban - figyelmeztetett köszöntőjében Hiesz György polgármester a Szent Bertalan-templomban megrendezett városi karácsonyi ünnepségen.

  Mint mondta, az lenne a kívánatos, hogy felismerjük és megéljük: amit adni szeretnénk, az a szívünkben van. S ez a szeretet.

  - Adjuk hát azt, amiből a legtöbbünk van: adjunk szeretetet. Békességben, boldogságban éljük meg az ünnepet - kívánta az egybegyűlteknek a polgármester.

  Balog Gyula plébános a bűnbánat képessége, a bizalom és az állhatatosság fontosságát hangsúlyozt köszöntőjében.

  Az ünnepi műsort a II. Rákóczi Ferenc általános iskola diákjai adták, ennek végeztével az ünneplők a Mindenki Karácsonyfájához vonultak, közös gyertyagyújtásra.

  Városi karácsonyi ünnepség

   
  40 kép
  Dátum: 2019-12-20 18:27:00
   


  Közösségi funkciók